Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Οι Πάνθηρες του Βαγγέλη Ζιάγκου επικράτησαν με 74-66 του ΓΣΛ Φάρου στο "καυτό" Αρτάκης και πήραν την τρίτη τους νίκη στο πρωτά...

Οι Πάνθηρες του Βαγγέλη Ζιάγκου επικράτησαν με 74-66 του ΓΣΛ Φάρου στο "καυτό" Αρτάκης και πήραν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον σύλλογο της Λάρισας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε συνεχώς το προβάδισμα και απόλυτα δίκαια έφτασε στην πολύτιμη επικράτηση.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τρίτη συνολικά για τον Ιστορικό σε 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και φυσικά κάθε νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική για την ομάδα, ώστε να επιτευχθεί ο φετινός δύσκολος στόχος!

Ο Κράβιτς ξεχώρισε για τον Πανιώνιο, ο οποίος είχε πολύ καλές ενέργειες σε επίθεση, αλλά και άμυνα, ενώ μέτρησε και 16 πόντους!

Το τέλος του αγώνα βρήκε παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν όλοι μαζί αυτή την πολύτιμη νίκη, με στόχο φύσικα να έρθουν ακόμα πολλές νίκες!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ, έχοντας και την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων του και κατάφερε να φτάσει μέχρι το “9-0”. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μία αντίδραση, μάζεψαν την διαφορά, όμως οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ τους 18-12.

Ο Ιστορικός και στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν συνολικά πολύ καλύτερος, έφτασε την διαφορά και στο +12 (28-16), όμως με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Παπαντωνίου και κάποιες κακές κυανέρυθρες άμυνες, ο Φάρος κατάφερε να μειώσει ακόμα περισσότερο και μάλιστα με τρίποντο στο φινάλε του ημίχρονου έφερε την διαφορά στους τρεις πόντους, 36-33.

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ο Κράβιτς ήταν πρώτος σκόρερ των κυανέρυθρων με 8 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Σαρικόπουλος και Τσούπκοβιτς με 6.

Η ομάδα του Ζιάγκου και στην τρίτη περίοδο είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του δεκαλέπτου και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα του. Ο Δίπλαρος έδωσε βοήθειες σε άμυνα και επίθεση, όπως και ο Κράβιτς, όπως και ο Κουακουμενσά. Σκορ της περιόδου ήταν το 56-47 για τον Πανιώνιο.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιστορικός ξεκίνησε ξανά, όπως και τις προηγούμενες φορές, καλύτερα, όμως περίπου στα μισά ο Φάρος επέστρεψε και μείωσε το σκορ σε απόσταση... αναπνοής! Πέντε λεπτά περίπου πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 60-58.

Η ομάδα του Ζιάγκου έβγαλε ψυχικά αποθέματα και με τους Σαρικόπουλο και Νταλό. Ο Ιστορικός ήταν εξαιρετικός σρα επόμενα τρία λεπτά, ανέβασε την υπέρ του διαφορά στους 12 πόντους (με τρίποντο του Νταλό), όμως ο Φάρος δεν το παράτησε. Οι φιλοξενούμενοι δεν είπαν... όχι στα αβίαστα λάθη των γηπεδούχων και με άμεσους πόντους μέιωσαν σε 70-64, ένα λεπτό περίπου πριν το τέλος.

Ο Σαρικόπουλος με κάρφωμα έκανε το 72-64, έβγαλε... φωτιά στο κλειστό και ουσιαστικά έδωσε στον Ιστορικό το μεγάλο προβάδισμα για να πάρει τη σημαντικότατη νίκη! Τελικό σκορ 74-66 για τον Ιστορικό και μία ακόμα σημαντικότατη νίκη για τον Πανιώνιο!

Δεκάλεπτα: 18-12, 36-33, 56-47, 74-66



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια