Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μικρά» από το Ηράκλειο

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που βρέθηκε στο Ηράκλειο * Ασυνήθιστη... ησυχία επικρατούσε κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού στο ''Θεό...

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που βρέθηκε στο Ηράκλειο

* Ασυνήθιστη... ησυχία επικρατούσε κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού στο ''Θεόδωρος Βαρδινογιάννης'' που δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση μία από τις κλασσικότερες έδρες ''φωτιά'' του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναμφίβολα σημαντικό ρόλο στη χαμηλή προσέλευση των φιλάθλων του ΟΦΗ έπαιξε αφενός το γεγονός ότι το ματς διεξαγόταν σε εργάσιμες ώρες καθημερινής, αφετέρου το σχεδόν απαγορευτικό για σκέψεις πρόκρισης σκορ της Νέας Σμύρνης (2-0) που εκ των πραγμάτων άφηνε ελάχιστα περιθώρια αισιοδοξίας στους φίλους των ''ασπρόμαυρων του νότου'' που έπλεκαν το εγκόμιο του Ιστορικού. Δεν ακούστηκε άλλωστε λίγες φορές στην εξέδρα πως ''σήμερα έχουμε το  εντός έδρας ματς με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας μέχρι στιγμής για τη φετινή περίοδο''.

* Ιδανικές ήταν οι καιρικές συνθήκες για διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα. Για ακόμα μία φορά ο καιρός στην Κρήτη ήταν ιδιαίτερα καλός για τα δεδομένα της εποχής και στα θετικά προσμετράται ότι δεν υπήρχαν ισχυροί άνεμοι που ταλαιπωρούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το νησί με ό,τι αυτό συνεπάγεται.




* Σε πηγαδάκια των φίλων του ΟΦΗ πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κυρίαρχο και σχεδόν αποκλειστικό θέμα των συζητήσεων τους, αποτελούσαν τα σοβαρά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα του Ηρακλείου που μεταξύ άλλων καθιστούν αβέβαιο ακόμα και το άμεσο μέλλον των Κρητικών. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μερίδα των οπαδών αποδοκίμασε έντονα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Τσάλο, ο οποίος αποχώρησε κακήν κακώς από το γήπεδο με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

* Μετά τα πρόσφατα απανωτά θετικά αποτέλεσματα σε πρωτάθλημα & κύπελλο, η ψυχολογία έχει επανέλθει στα ύψη στο κυανέρυθρο στρατόπεδο στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό πως το κλίμα ήταν ευχάριστο στην αποστολή του Πανιωνίου τόσο στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η αποστολή όσο και στη βραδυνή πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια