Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θα ξεχωρίσει στον Πανιώνιο ο Μπραχίμι»

Για τις ικανότητες του Μέργκιμ Μπραχίμι μίλησε ο Άλμπερτ Μπουνιάκι. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής του Κοσόβου, Άλμπερτ Μπουνιάκι, ο...

Για τις ικανότητες του Μέργκιμ Μπραχίμι μίλησε ο Άλμπερτ Μπουνιάκι.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής του Κοσόβου, Άλμπερτ Μπουνιάκι, ο οποίος είχε καλέσει τον Μπραχίμι στην εθνική ομάδα μίλησε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr για τον μέχρι πρότινος παίκτη της Γκρασχόπερς.

«O Μέργκιμ Μπραχίμι ήταν ένας από τους παίκτες που είχα στην εθνική Κοσόβο στο ξεκίνημα μας. Είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, διαθέτει καλή τεχνική, ενώ είναι γρήγορος.

Τον χάσαμε επειδή αγωνίστηκε στην εθνική Ελβετίας, αλλά και στην Αλβανία και έτσι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με το Κόσοβο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τρίτη εθνική ομάδα.

Λυπάμαι για αυτόν, αλλά και για την εθνική ομάδα γιατί ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμασταν. Είναι νέος, φιλόδοξος και ικανότατος. Πιστεύω πως ο Πανιώνιος έκανε καλή επιλογή και θα καταφέρει να ξεχωρίσει στην ελληνική ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια