Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπράβο στην ομάδα, επιβλητική νίκη ελπίδας!

Του Πάνου Κατσούλα... Επιβλητική νίκη του ιστορικού επί του Ρεθύμνου. Ίσως και μη αναμενόμενη για την έκτασή της. Μπράβο σε όλους όσοι...

Του Πάνου Κατσούλα...

Επιβλητική νίκη του ιστορικού επί του Ρεθύμνου. Ίσως και μη αναμενόμενη για την έκτασή της. Μπράβο σε όλους όσοι προσπάθησαν για αυτή. Δεν ξέρω αν στο τέλος θα είναι αρκετή για να σωθεί ο Ιστορικός. Είναι όμως μια νίκη ανάσα, μια νίκη ψυχολογίας, μια νίκη ελπίδας.

Ο Πανιώνιος δεν έχει παρά να προσπαθήσει σε όλους τους αγώνες μήπως και καταφέρει να σώσει την παρτίδα ώστε στη συνέχεια να οικοδομήσει σε στέρεες βάσεις. Να λειτουργήσει δηλαδή προγραμματισμένα όπως πρέπει να κάνουν οι σοβαροί σύλλογοι. Μετά απ’ αυτή τη νίκη η προσπάθεια σωτηρίας εξακολουθεί να είναι δύσκολη όμως δεν είναι ακατόρθωτη.

Με κάποιες έξυπνες προσθήκες, περισσότερη δουλειά, ιδίως στην άμυνα και τη δεδομένη στήριξη των φιλάθλων του στο τέλος μπορεί εκείνο που σήμερα φαίνεται ακατόρθωτο να γίνει κατορθωτό. Άλλωστε δεν είναι δυνατόν ο Πανιώνιος να μη βρίσκεται στην Α1. Δεν είναι καλό για το ίδιο, τους φίλους του απ’ όποιο πόστο και αν συμβάλλουν στην καλλιέργεια του αθλήματος στον Πανιώνιο, το πρωτάθλημα, το Ελληνικό μπάσκετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια