Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το γαλλικό «κλειδί» του Πανιωνίου!

Ο Μπορίς Νταλό αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για τον Πανιώνιο Βίκος Cola κάνοντας και στο ματς του Σαββάτου σχεδόν τα πάντα στο γήπεδο για ...

Ο Μπορίς Νταλό αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για τον Πανιώνιο Βίκος Cola κάνοντας και στο ματς του Σαββάτου σχεδόν τα πάντα στο γήπεδο για να βοηθήσει καταλυτικά στη νίκη επί του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου.

Ο γεννημένος στη Ναντ πριν από σχεδόν 24 χρόνια γκαρντ, είναι ο 3ος Γάλλος στην ιστορία του Πανιωνίου Βίκος Cola μετά τον Λοράν Σκιαρά τη σεζόν 2001-02 και τον Γκι Μαρκ Μισέλ τη σεζόν 2013-14. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν –στατιστικά- το 2ο καλύτερο του βάσει του ranking αφού είχε 16 βαθμούς, έξι λιγότερους από το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Είχε για 4η φορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (10), για 7η φορά διψήφιο αριθμό ranking (16) και παράλληλα ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του με τα οχτώ ριμπάουντ που μάζεψε, όσα είχε και στο ματς του Λαυρίου.

Κατά τα άλλα…

*Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου με τα δύο αμυντικά ριμπάουντ του, ξεπέρασε τα 100 στη Stoiximan.gr Basket League.

*Ο Νίκος Δίπλαρος βελτίωσε κατά έναν πόντο το ατομικό ρεκόρ του σημειώνοντας επτά.

*Ενδεικτικά της θέλησης του Πανιωνίου Βίκος Cola για τη νίκη ήταν τα νούμερα του στα αμυντικά ριμπάουντ και τις τάπες αφού σημείωσε ρεκόρ περιόδου και στις δύο κατηγορίες της στατιστικής. Είχε 33 αμυντικά ριμπάουντ –συμπεριλαμβανομένων και των ομαδικών- τέσσερα περισσότερα από την προηγούμενη καλύτερη επίδοση του στο ματς με τον Κόροιβο.

*Έφτασε παράλληλα στις επτά τάπες ενώ πριν το χθεσινό ματς δεν είχε ξεπεράσει τις τέσσερις.

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια