Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καταπληκτική κίνηση, καταπληκτική πάσα»

Οι Σιώπης και Λάμπρου συνεχάρησαν ο ένας τον άλλο τόσο για την ασίστ όσο και για το γκολ και μίλησαν για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στ...

Οι Σιώπης και Λάμπρου συνεχάρησαν ο ένας τον άλλο τόσο για την ασίστ όσο και για το γκολ και μίλησαν για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό. 

Αναλυτικά όσα είπαν στην κάμερα της Nova:

Σιώπης: «Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες αλλά ήταν και καταπληκτική η κίνηση του Λάμπρου. Όλο το γκολ ήταν πολύ όμορφο. Έχουμε δουλέψει τέτοιες φάσεις, του αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής και στο φινάλε έγινε καλή κίνηση από τον Λάμπρου. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καθόλου καλοί αλλά δεν απειληθήκαμε, από ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ, στο ημίχρονο μιλήσαμε και δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο και πήραμε μία σημαντική ισοπαλία, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και το διπλό. Δεν θα σταθώ στο λάθος, σε μας έχει συμβεί πολλές φορές και καλό θα ήταν αυτά να τα διορθώνουμε. Είμαστε μια οικογένεια, το ξέρει όλος ο κόσμος, αγκαλιάσαμε τον Γκιοατά και γι’ αυτό στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός. Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά, στην ομάδα μας κοιτάμε κυρίως τον χαρακτήρα και είναι έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα».

Λάμπρου: «Ήταν καταπληκτική η ασίστ του Σιώπη. Ήταν συλλογική η προσπάθεια, δημιουργήθηκε χώρος και με μια απλή κίνηση βγήκαμε στον κενό χώρο. Όλα λειτούργησαν σωστά σε αυτή τη φάση. Προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις, έχουμε δουλέψει αρκετά, δεν έχουμε μόνο έναν τρόπο επίθεσης, οι αλλαγές βοήθησαν πολύ, υπήρχε πάθος απ’ όλα τα παιδιά και η αλλαγή του συστήματος μας έδωσε χώρους. Είναι δύο πολύ καλά παιδιά, πολύ καλοί παίκτες, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουν προσαρμοστεί και έδειξαν καλά στοιχεία. Εύχομαι να πάνε ακόμα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια