Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Εμείς στο παρκέ, οι Πάνθηρες στην εξέδρα»

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Ιστορικού, Βαγγέλης Σακελλαρίου, στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: "Τι χρειάζεται να γράψω παραμονή του σ...

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Ιστορικού, Βαγγέλης Σακελλαρίου, στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

"Τι χρειάζεται να γράψω παραμονή του σημαντικότερου ,μέχρι τον επόμενο , αγώνα της χρονιάς; Τα μαθηματικά είναι γλώσσα που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, και όλοι γνωρίζουμε ότι η νίκη επί του Άρη είναι μονόδρομος.

το ίδιο όμως συμβαίνει και στην άλλη πλευρά του ποταμού, ο μεγάλος μας αντίπαλος θέλει και αυτός πάση θυσία τη νίκη, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο Πανιώνιος.

Είναι η στιγμή που όλοι καλούμαστε να κάνουμε το καθήκον απέναντι στην ιστορία του συλλόγου. Εμείς στο παρκέ, οι «πάνθηρες» στην εξέδρα. Το «Αρτάκης» πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο κι όσοι βρίσκονται εκεί να έχουν υπομονή, να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι, όλοι γνωρίζουμε πως η εξέδρα δίνει δύναμη.

Σ’ αυτή την αναμέτρηση, η οποία είναι για μας «τελικός», είναι απαραίτητη κάθε βοήθεια. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε σαν ένας, για να πετύχει ο Πανιώνιος την νίκη.

Ίσως πολλοί να μας έχουν ξεγράψει. Ως αρχηγός της ομάδας θα μπω στα αποδυτήρια και θα πω στους συμπαίκτες μου ότι αν κρατήσουμε τον «Ιστορικό» στην Α1, θα γίνουμε και εμείς κομμάτι της ιστορίας του . Και για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, πρέπει να ξεκινήσουμε την χρονιά με μια εμφατική νίκη, επί ενός τεράστιου αντιπάλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια