Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκ νέου φαβορί ο Πανιώνιος

Για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν, ο Πανιώνιος έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/1 - 17.15) που θα διεξ...

Για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν, ο Πανιώνιος έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/1 - 17.15) που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Superleague 2017/2018.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος των κυανέρυθρων προσφέρεται σε απόδοση 1.80, η ισοπαλία δίνει 2.90 ενώ το ''διπλό-μίνι έκπληξη'' των Ηπειρωτών βρίσκεται στο 4.30!

Είναι χαρακτηριστικό πως πρόκειται για την 10η από το σύνολο των μέχρι στιγμής 14 αναμετρήσεων της φετινής αγωνιστικής περιόδου στη Νέα Σμύρνη για όλες τις επίσημες διοργανώσεις όπου ο Ιστορικός έχει χριστεί φαβορί για το τρίποντο από τις στοιχηματικές εταιρείες. Να σημειωθεί βέβαια πως αντίθεση με τα 4 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του (απέναντι σε Πλατανιά, ΟΦΗ, Κέρκυρα & Λαμία) όπου ήταν το ακλόνητο φαβορί με τον άσο να προσφέρεται σε τιμές κάτω του 1.50, σ' αυτή την περίπτωση εμφανίζεται μεν ως ο επικρατέστερος για την κατάκτηση της νίκης απέναντι στον ''Άγιαξ της Ηπείρου'' αλλά θεωρητικά ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλότερος συγκριτικά με τα 4 προαναφερθέντα ματς όπου ο Πανιώνιος πέτυχε ισάριθμες νίκες!

Στην ελκυστική τιμή του ''τετραπλασιασμού'' (4.00) βρίσκεται το Χ/1 και θα επιβεβαιωθεί στην περίπτωση που ο Πανιώνιος επικρατήσει με ισοπαλία στο ημίχρονο, όπως ακριβώς συνέβη στο πρόσφατο εντός έδρας ματς για τον ''θεσμό των εκπλήξεων'' απέναντι στη Λαμία (1-0) στις 24/1/2018 στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης. Στο 2.85 προσφέρεται το 1/1 και θα επαληθευτεί εφόσον οι Νεοσμυρνιώτες ''χτίσουν'' από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη, όπως άλλωστε έχουν επαναλάβει σε όλες τις εντός έδρας νίκες που έχουν πετύχει εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 2000!

Στο παρακάτω link απεικονίζονται όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές για την αναμέτρηση μεταξύ κυανέρυθρων & κυανόλευκων : https://pamestoixima.opap.gr/retail-event#e/251445



Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια