Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τα καλά μυαλά θα φέρουν κάποτε την αλλαγή σε ποδόσφαιρο και σε κοινωνία»

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τις όμορφες εικόνες ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Αναλυτικ...

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τις όμορφες εικόνες ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

"Μια ακόμα παρουσία δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα έχει περάσει και η ώρα για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων έχει φτάσει.

Ο κόσμος του Πανιωνίου δείχνει κάθε Σαβ/κο πως είναι εκεί! Είναι εκεί, αέρας στα πανιά της
ομάδας. Υπάρχει συνοχή, δέσιμο και εμπιστοσύνη! Αν όλοι, διοίκηση, παίκτες και κόσμος προσέξουμε και δεν πέσουμε σε τεχνητά εμπόδια (πχ προπαγάνδα εναντίον μας από ΜΜΕ) ή και πειρασμούς του παρελθόντος (μεγαλομανία, απληστία) θα πάμε πολύ καλά με τον ρυθμό που πρέπει. Αργά και σταθερά.

Τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνο για το ποδόσφαιρο.

Επίσης, πρέπει να συγχαρούμε τόσο τα δικά μας παιδιά, όσο και εκείνα από τους Basso Rango για την όμορφη εικόνα στις κερκίδες και έξω από αυτές.

Αποτελεί θεμέλιο για το μέλλον αυτών των δύο Συλλόγων αυτό που γίνεται από φέτος μεταξύ των οπαδών Απόλλωνα και Πανιωνίου.

Η συνεργασία και όχι η κόντρα, τα κοινά και όχι οι διαφορές, η αποδοχή και όχι ο χλευασμός, η κατανόηση και όχι η περιφρόνηση, η βοήθεια και όχι η καταστροφή των δύο είναι αυτό που θα δώσει στους Συλλόγους μας επιπλέον χρόνια. Μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων και των δύο το έχουν καταλάβει.

Τα καλά μυαλά θα φέρουν κάποτε την αλλαγή σε ποδόσφαιρο και σε κοινωνία. Τα σάπια θα βυθίζονται πάντα στα κόμπλεξ και την κατωτερότητα που του διέπει.

Υ.Γ. Μπράβο σε γυναικείο βόλεϊ για την εκτός έδρας νίκη στην Πετρούπολη, σε πόλο για τον
σημαντικό βαθμό στα Χανιά αλλά και στο ανδρικό βόλεϊ που λύγισε στο τάι μπρέικ στο δεύτερο ντέρμπι της Σμύρνης, το χθεσινό. Το μπάσκετ δεν μπόρεσε στην Πυλαία, εμείς όμως συνεχίζουμε να στηρίζουμε. Όσο θα υπάρχουν ελπίδες εμείς θα βλέπουμε τον κάθε αγώνα σαν τελικό και σαν ευκαιρία για να ζήσουμε. Τα θαύματα γίνονται, αρκεί να τα πιστεύεις.

Υ.Γ 2 Τα λέμε αύριο Δευτέρα (22:00), από την εκπομπή!

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια