Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιώλης: «Ξέραμε με ποια ομάδα ήρθαμε να παίξουμε»

Στο γρήγορο γκολ της ισοφάρισης του Πανιωνίου στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης, μετά το τέλος ...


Στο γρήγορο γκολ της ισοφάρισης του Πανιωνίου στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης, μετά το τέλος του αγώνα του Ιστορικού με την Κέρκυρα.

Aναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Κέρκυρας: 

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδια για εμάς. Ξέραμε που ήρθαμε να παίξουμε, κόντρα σε μία ομάδα με ποιότητα. Είχαμε καλό αμυντικό πλάνο στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ στο τέλος του ημίχρονο. Στα κλάσματα δευτερολέπτων στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε το γκολ. Και μετά δεχτήκαμε και το δεύτερο. Μετά βγήκαμε μπροστά να ισοφαρίσουμε. Στο τρίτο γκολ του Πανιωνίου τελείωσε το ματς. Κρατάμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Είχαμε καλή συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο. Εγιναν κάποιες προσθήκες στην ομάδα και με την επιστροφή του Τουράμ θα χτυπήσουμε τα παιχνίδια που θέλουμε για τον στόχο μας".

Για το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης του Πανιωνίου: "Σε 48 δευτερόλεπτα δεχτήκαμε το 1-1. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Είχαμε μακριά τον αντίπαλο παίκτη και ο Μασούρας μπόρεσε να σκοράρει. Δεν καταφέραμε να κόψουμε την ανάπτυξη του παιχνδιού του Πανιωνίου και δεν κόψαμε τον Μασούρα. Γύρισε ανάποδα η ψυχολογία εκεί".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια