Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «αντίο» στον πιστό στρατιώτη του Πανιωνίου Γιώργο Κάβουρα

Ο "στρατιώτης" του Ιστορικού, Γιώργος Κάβουρας, έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο και σε ηλικία 73 ετών έφυγε από την ζωή. Η...

Ο "στρατιώτης" του Ιστορικού, Γιώργος Κάβουρας, έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο και σε ηλικία 73 ετών έφυγε από την ζωή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

Η oικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θρηνεί την απώλεια Γιώργου Κάβουρα που απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών και ύστερα από «μάχη» έξι ετών με την επάρατο νόσο.

Ο Γιώργος Κάβουρας υπηρέτησε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, με ανιδιοτέλεια, ήθος, ευπρέπεια και πάθος στις υπεραιωνόβιες αρχές του συλλόγου. Ήταν λάτρης του μπάσκετ, ενστερνίστηκε το όραμα του Ανδρέα Βαρίκα από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 και ήταν ένας από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» του συλλόγου. Έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει από την ολοκλήρωση μίας λεπτομέρειας έως και του πιο σημαντικού θέματος που απασχολούσε την ομάδα μπάσκετ.

Διετέλεσε γενικός γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτεχνικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, καθώς και στα πρώτα χρόνια της σύστασης του ΤΑΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Ο Γιώργος Κάβουρας συντέλεσε σημαντικά στην γιγάντωση της ομάδας μπάσκετ για δυο και πλέον δεκαετίες και σ’ αυτό το διάστημα απουσίασε ελάχιστες φορές και μόνο για λόγους υγείας από το Δημοτικό Γυμναστήριο, τους αγώνες και τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, καθώς και από τα γραφεία. Η μορφή του συνδέθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου, το ’91 και δεκάδες άλλες διακρίσεις της ομάδας μπάσκετ.

Στην ΠΑΝΙΩΝΙΑ οικογένεια που θα τον αποχαιρετήσει, την Τρίτη (9/1) στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων και ώρα 15.00 , ο Γιώργος Κάβουρας αφήνει παρακαταθήκη ευπρέπειας και ευγένειας και κυρίως πίστης και μεθοδικότητας για να βρίσκεται ΠΑΝΤΑ η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου στην ελίτ του αθλήματος και η «κυανέρυθρη» σημαία να κυματίζει ψηλά.

Καλό ταξίδι, Γιώργο.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Δεν υπάρχουν σχόλια