Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη ο Ιστορικός!

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (13/01, 17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνη, για την 17η αγωνιστι...

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (13/01, 17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνη, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρθροι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας και την πρόκριση στο Κύπελλο επί του ΟΦΗ, με την ψυχολογία να είναι εξαιρετική.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Κότνικ, Γεσίλ, που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο Σιώπης, που πήρε ανάσες ξεκούρασης στο ματς του Κυπέλλου.

Αντίθετα, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Χρήστος Τασουλής, του οποίοι η μπλε κάρτα δεν έχει έρθει ακόμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Πινιώτης, Οικονομίδης, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς, Γλυνός.

Να σημειωθεί πως στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθεί και αρκετός κόσμος του Ιστορικού. Ο αγώνα διεξάγεται στη Ριζούπολη και ξεκινάει στις 17:15.

Δεν υπάρχουν σχόλια