Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις!

Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τον Πανιώνιο που γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Τζημόπουλου (91...

Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τον Πανιώνιο που γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Τζημόπουλου (91'), για την 19η αγωνιστική της Superleague 2017/2018. 

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ουσιαστικά κόντρα στην ροή του αγώνα ο ΠΑΣ κατάφερε στο 91' να πετύχει το γκολ και να πάρει τη νίκη!

Το παιχνίδι

Αν και ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να ‘’παγώσουν’’ τη Νέα Σμύρνη στο 8ο λεπτό όταν έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Κόντε να αστοχεί σε σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι κυανέρυθροι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους απέναντι στην συμπαγή άμυνα των Ηπειρωτών.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0 όταν σε ένα μακρινό σουτ του Σιώπη η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον Ντουμιρσάϊ να μην προλαβαίνει να εκμεταλλευτεί την ολιγωρία του Βελλίδη που δεν μπλόκαρε τη μπάλα σε πρώτο χρόνο.

Στο 34ο λεπτό ο Λάμπρου παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Βελλίδη αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στην πανέμορφη σέντρα-σουτ που επιχείρησε.

Καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου όταν ισοφάρισε τους γηπεδούχος στα…’’δοκάρια’’ μετά από σουτ του Γιάκου.

Με το ξεκίνημα της ‘’επανάληψης’’ ο Μιχάλης Γρηγορίου πέρασε το παιχνίδι τον Μπραχίμι ο οποίος αντικατέστησε τον Σαββίδη.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τους φιλοξενούμενους που είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους.

Στο 56’ ο Βελλίδης διατήρησε ανέπαφη την εστία του με εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Λάμπρου που βρέθηκε μόνος του στην περιοχή των κυανόλευκων.

Ο Ιστορικός έφτασε μία ανάσα από το γκολ στο 74ο λεπτό χάνοντας την σημαντικότερη του ευκαιρία στο ματς. Εκμεταλλευόμενος στιγμιαία αδράνεια των φιλοξενούμενων, ο Γεσίλ με ατομική ενέργεια μπήκε μόνος του στην περιοχή, αλλά το σουτ που εξαπέλυσε από πλεονεκτική θέση δεν είχε αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους μετά από έγκαιρη επέμβαση του Βελλίδη.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου συνέχισε να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ μέχρι και το 90’, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ακίνδυνος στο δεύτερο ημίχρονο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Τζημόπουλου, μετά από κόρνερ & αδράνεια της κυανέρυθρης άμυνας!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανιώνιος γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα μετά την 9η αγωνιστική όταν συμπτωματικά είχε καταγραφεί η πιο πρόσφατη χρονικά νίκη των Ηπειρωτών πριν το σημερινό ματς! 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (74’ Σπιριντόνοβιτς), Λάμπρου, Σαββίδης (46’ Μπραχίμι), Ντουρμισάι (63’ Γεσίλ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γιάκος (73’ Χαλκιαδάκης), Αποστολόπουλος, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπετρά (59’ Μανθάτης), Βιδάλ (87’ Σκόνδρας), Κόντε, Γαρουφαλιάς

Επιμέλεια : Γιώργος Καρμίρης, Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια