Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σακελλαρίου: «Ο στόχος δεν αλλάζει...»

Το νεό blog του Βαγγέλη Σακελλαρίου στον ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο αρχηγός του μπασκετικού Πανιωνίου:  "Άλλο ένα δύσκολο ...

Το νεό blog του Βαγγέλη Σακελλαρίου στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο αρχηγός του μπασκετικού Πανιωνίου: 

"Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, άλλη μια δύσκολη αποστολή έχουμε μπροστά μας. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, για το μέγεθος του οποίου δεν χρειάζεται να υπερθεματίσουμε, και τον αντιμετωπίζουμε σε μια στιγμή που φαίνεται ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η αποστολή μας στην Πυλαία μοιάζει να είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, όμως ό,τι ισχύει σε κάθε εμφάνισή μας, ισχύει και γι’ αυτή: Μπαίνουμε στο γήπεδο, γνωρίζοντας και τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν υπάρχει παίκτης, δεν υπάρχει ομάδα, που να μπαίνει σ’ ένα παιχνίδι και να θεωρεί ότι η ήττα είναι δεδομένη.

Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για να νικήσουμε, εμείς θα αγωνιζόμαστε σκληρά. Ακόμα κι αν όλα δείχνουν ότι το αποτέλεσμα είναι προδικασμένο, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, τιμώντας τη φανέλα που φοράμε και την ιστορία της.

Ακόμα κι αν ηττηθούμε, πρέπει να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Από κάθε αγώνα -ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα- έχουμε κάτι να κερδίσουμε. Ο στόχος δεν αλλάζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια