Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Έχω μείνει έκπληκτος από τα παιδιά»

Ικανοποιημένος για τη νίκη του Ιστορικού επί της Λαμίας και για την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τ...

Ικανοποιημένος για τη νίκη του Ιστορικού επί της Λαμίας και για την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στα παιχνίδια Κυπέλλου, στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ιστορικού: 

Για το παιχνίδι: "Κάναμε το πρώτο βήμα όσον αφορά τον στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση που είναι σημαντικός στόχος για εμάς. Ήμασταν καλύτεροι από την αρχή, πιέσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και νωρίτερα. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο γκολ στην φάση με τον Σαββίδη. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση των παιδιών, γιατί πριν τρεις μέρες παίξαμε σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο με τον Παναιτωλικό. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους και έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Λαμία. Είναι σημαντικό για όλους μας να περάσουμε στα ημιτελικά. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους και τώρα έχουμε το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αφήνουμε τώρα το Κύπελλο και το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς της Κυριακής, όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο που βοηθάει την ομάδα και περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στη συνέχεια".

Για την ενίσχυση της ομάδας: "Κοιτάμε να ενισχυθούμε ουσιαστικά Περιμένουμε 2-3 παιδιά ακόμα να έχουμε βάθος σε κάποιες θέσεις. Παίζαμε μόνο με τον Ντουρμισάι, δεν είχαμε άλλον επιθετικό στον πάγκο. Θέλω να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος από αυτά τα παιδιά. Εκεί που λέγαμε ότι κάπου θα βγει κούραση, τα παιδιά συνεχίζουν και τα δίνουν όλα. Είμαι ευτυχισμένος που δουλεύω με αυτά τα παιδιά".

Για το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο: "Δεν είναι πρώτη φορά αυτό για εμάς.Σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια νομίζω ότι ήμασταν καλοί και στο πρώτο ημίχρονο σήμερα. Είχαμε ευκαιρίες. Στα προηγούμενα ματς δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος και ανεβαίναμε στο δεύτερο. Όλοι περιμένουν ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα βγει κούραση, εμείς αντιθέτως ανεβάζουμε ρυθμούς και απόδοση".

Για τον Μασούρα: "Τι να πούμε για τον Μασούρα.Από τα προηγούμενα χρόνια φαινόταν η άνοδος του. Φέτος ξεκίνησε εντυπωσιακά και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Είναι λογικό που για λίγο έχασε την φόρμα, όμως στα τελευταία ματς δείχνει ξανά αυτά τα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Θα έχει λαμπρό μέλλον".

Για την αλλαγή θέσεων σε παίκτης, με τον Μασούρα να σκοράρει όταν έπαιξε πίσω από τον φορ: "Αναγκαστικά μέσω των προβλημάτων ψάχνουμε να βρούμε λύσεις. Ο Γιώργος μπορεί να παίξει παντού. Μέχρι και φορ τον έχουμε βάλει. Μπορεί να παίξει στα εξτρέμ, πίσω από τον φορ μέχρι και σαν μπακ μπορεί να παίξει".

Για τος Μπραχίμι, Σταυρόπουλο και για την ενίσχυση από εδώ και πέρα: "Δέχτηκε ένα χτύπημα από τον αντίπαλο στο τέλος του ημιχρόνου και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Έχουμε και αυτές τις ατυχίες φέτος με τους τραυματισμούς. Ξέρουμε τα στοιχεία του, τον κοιτάξαμε καλά και μπορεί να δώσει πολλά πράγματα. Θα δώσει λύσεις. Για τον Σταυρόπουλο: Τον είχα βάλει στο ματς με την Μακάμπι χωρίς να το σκεφτώ και πολύ. Τον πιστεύω πολύ, γιαυτό και δεν τον έδωσα και δανεικό. Παίρνει συνεχώς πράγματα από την προπόνηση, μαθαίνει και έχει πολύ καλό μέλλον. Μεταγραφικά τώρα, περιμένουμε έναν αμυντικό χαφ, έναν σεντερ φορ και έναν στόπερ".

Για το υπέροχο γκολ του Πανιωνίου: "Το γκολ ήταν εξαιρετική ενέργεια των παιδιών. Και η μπαλιά του Σιώπη και η σέντρα του Βλάχου και το εξαιρετικό τελείωμα του Μασούρα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια