Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αν παίρναμε το μισό από το πάθος του κόσμου...»

Στο πάθος που θα έπρεπε να είχε η ομάδα σε έναν τέτοιο σημαντικό αγώνα όπως αυτόν με τον Άρη στάθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μιλώντας στην σ...

Στο πάθος που θα έπρεπε να είχε η ομάδα σε έναν τέτοιο σημαντικό αγώνα όπως αυτόν με τον Άρη στάθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

«Συγνώμη στον κόσμο μας που δεν του δώσαμε τη χαρά της νίκης καθώς με τόσο πάθος στηρίζει αυτήν την προσπάθεια. Αν παίρναμε το μισό από το πάθος του κόσμου και το μετουσιώναμε σε αγωνιστική συμπεριφορά και πάθος η εικόνα μας θα ήταν διαφορετική σε πολλά παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη δίκαιη νίκη και στον κόουτς που σε μια δύσκολη συγκυρία κράτησε τον Άρη συσπειρωμένο».

Αναφερόμενος στους 87 πόντους που δέχθηκε η ομάδα του είπε: «Για το ματς μπορούμε να πούμε πολλά ή και τίποτα. Εννοώ ότι μια πολύ επιδερμική ανάλυση του τελικού σκορ τα λέει όλα. Σκοράραμε 81 πόντους στην 3η καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος και δώσαμε 87 πόντους στη λιγότερη παραγωγική επίθεση του Πρωταθλήματος. Δεν θα σταθώ στις χαμένες βολές ή στις κακές επιθετικές κατοχές αλλά στο ότι με βάση την αμυντική εικόνα ως τώρα, αποτελούμε τον ιδανικό αντίπαλο για όλες τις ομάδες.

Γιατί όποιος παίζει μαζί μας διασκεδάζει, περνάει καλά. Δεν προβληματίζεται για να σκοράρει, δεν του κουράζουμε το μυαλό όπως πρέπει. Σε 5-6 διεκδικούμενες μπάλες καμία στα χέρια μας κι αυτό είναι παράδειγμα της έλλειψης πάθους και θέλησης. Θα έλεγα ότι μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα μια αμυντική ανεπάρκεια που δεν έχει να κάνει μόνο με την ικανότητα αλλά και με τη νοοτροπία μας.

Με το πώς προσεγγίζουμε το παιχνίδι αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά μας. Δεν δείξαμε το απαιτούμενο πάθος γι' αυτό το παιχνίδι. Είναι εύκολο να λες ότι παίζεις τελικούς, αλλά δύσκολο να το αποδεικνύεις. Η θέληση αποδεικνύεται στο παρκέ, στο πώς παίζεις άμυνες, πώς διεκδικείς το κάθε ριμπάουντ. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελευταία μαθηματική ελπίδα».

Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει και την αυτοκριτική του: «Έχω παράπονο από τους παίκτες μου και τον εαυτό μου γιατί δεν τους έπεισα ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο πάθος, στην ενέργεια και στην ψυχική δύναμη. Αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα. Το παράπονό μου είναι ότι δεχθήκαμε 87 πόντους σ’ έναν τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια