Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι κυανέρυθροι στους μαθητές της Νέας Σμύρνης

Βαγγέλης Σακελλαρίου, Ντέγιαν Κράβιτς, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Μπορίς Νταλό και Νίκος Δίπλαρος επισκέφθηκαν το 6ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο ...

Βαγγέλης Σακελλαρίου, Ντέγιαν Κράβιτς, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Μπορίς Νταλό και Νίκος Δίπλαρος επισκέφθηκαν το 6ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο της Νέας Σμύρνης, συνοδεία του τεχνικού συμβούλου, Γιώργου Γάσπαρη και του μέλους του Δ.Σ. της ΚΑΕ Πολύδωρου Συρίγου.

Οι κυανέρυθροι έκαναν δώρο μπάλες στους μικρούς τους φίλους και φυσικά τους προσκάλεσαν στον αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο (27/01, 16:30). Παράλληλα μίλησαν με τους διευθυντές και τους καθηγητές φυσικής αγωγής των σχολείων.

Η ανακοίνωση:

«Μια «αγκαλιά» με τους μαθητές και τις μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου Νέας Σμύρνης, έγιναν ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, Bαγγέλης Σακελλαρίου, ο Ντέγιαν Κράβιτς, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο Μπορίς Νταλό, ο Νίκος Δίπλαρος, ο τεχνικός σύμβουλος, Γιώργος Γάσπαρης και το μέλος του Δ.Σ. Πολύδωρος Συρίγος, στην σημερινή επίσκεψη τους στα δυο σχολεία.

Η πολυμελής αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ δέχτηκε το καλωρόρισμα από τους διευθυντές των σχολείων και τους καθηγητές φυσικής αγωγής, ενώ χάρισε μπάλες στους μαθητές και στις μαθήτριες, καθώς και προσκλήσεις για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο (27/1, 16.30).

«Ελάτε στο γήπεδο, κοντά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ» ήταν η προοτροπή των παικτών στην μαθητική νεολαία της Νέας Σμύρνης και σ’ αυτή την κατεύθυνση, κάθε έφηβος και κάθε έφηβη θα έχει θέση στις εξέδρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου για να γνωρίσει και να αφουγκραστεί-μακριά από κάθε κρούσμα βίας- τον προσφυγικό πολιτισμό και αθλητισμό που εκπροσωπεί ο ιστορικότερος σύλλογος του ελληνικού αθλητισμού, με την υπεραιωνόβια ιστορία 128 ετών.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA».

Δεν υπάρχουν σχόλια