Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο Αρτάκης!

Γενική είσοδο 5 ευρώ όρισε η ΚΑΕ Πανιώνιος για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με το Ρέθυμνο (20/01, 16:30). Η ομάδα πλέον...

Γενική είσοδο 5 ευρώ όρισε η ΚΑΕ Πανιώνιος για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με το Ρέθυμνο (20/01, 16:30).

Η ομάδα πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να "σώσει" την υπόθεση παραμονή και οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν από τον κόσμο να δώσει το "παρών" στο κλειστό της Αρτάκης κόντρα στον σύλλογο της Κρήτης, ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη!

Η σχετική ανακοίνωση:

"Με γνώμονες την μέγιστη ειλικρίνεια και ρεαλισμό της δύσκολης βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ, ύστερα από 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Stoiximan BasketLeague, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, ο προπονητής και οι παίκτες απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους του συλλόγου για τον προσεχή αγώνα (Σάββατο 20/1, 16.30) με τον Ρέθυμνο Gretan Kings που αποτελεί και τον τελευταίο του πρώτου γύρου. Οι μαθηματικές πιθανότητες που υπάρχουν ακόμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην Α1 κατηγορία και θέλοντας να αποδείξουμε ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ότι «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», κάθε φίλαθλος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχει καθήκον να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας, όπως έπραξε και στον προηγούμενο αγώνα με τον Άρη.

Η γενική είσοδος για τον προσεχή αγώνα θα είναι 5 ευρώ, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Άρη.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στα γραφεία της ΚΑΕ (Εθνικής Στέγης& Αρτάκης):

  • ΤΕΤΑΡΤΗ (17/1)- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (19/1): 09.00-19.00.
  • ΣΑΒΒΑΤΟ (20/1): 10.00- έως την έναρξη του αγώνα (16.30).

Παράλληλα, όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, με τις νέες τιμές για τους εντός έδρας αγώνες μέχρι το τέλος της περιόδου 2017-2018.
  • Οργανωμένοι φίλαθλοι –> 20 ευρώ
  • Τσιμεντένια κερκίδα –> 30 ευρώ
  • Πέταλα –> 50 ευρώ
  • Κεντρική κερκίδα –> 70 ευρώ
  • VIP –> 160 ευρώ
  • VVIP –> 300 ευρώ

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια