Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γενική είσοδος 5 ευρώ στον «τελικό» με Άρη

Έναν ακόμα μεγάλο "τελικό" για τον στόχο της παραμονής στην Α1 δίνει το Σάββατο (06/01) ο Πανιώνιος, όπου υποδέχεται τον Άρη. ...

Έναν ακόμα μεγάλο "τελικό" για τον στόχο της παραμονής στην Α1 δίνει το Σάββατο (06/01) ο Πανιώνιος, όπου υποδέχεται τον Άρη.

Άπαντες στις τάξεις του Ιστορικού περιμένουν από τον κόσμο του συλλόγου να δώσει δυναμικό "παρών" στο κλειστό της Αρτάκης, να αποτελέσει τον 6ο παίκτη της ομάδας, ώστε να έρθει η πολύ σημαντική νίκη.

Η διοίκηση της ΚΑΕ, στην προσπάθεια της να γεμίσει το γήπεδο, αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως το Σάββατο ο αγώνας ξεκινάει στις 16:30, ενώ την ίδια μέρα νωρίτερα (15:00) υπάρχει η ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Κέρκυρα για την Σούπερ Λιγκ.

Η σχετική ανακοίνωση και της ΚΑΕ:

Στην τιμή των 5 ευρώ ορίζεται η είσοδος όλων των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BIKOΣ COLA-Αρης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, το Σάββατο (6/1, 16.30). Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη (3/1) και θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή (5/1) και στο ωράριο 09.00-19.00, από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αρτάκης & Εθνικής Στέγης). Το Σάββατο (6/1) η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια