Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με ψυχή Πάνθηρα η Κ20!

Σημαντική νίκη για την Κ20 του Ιστορικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2, για το πρωτάθλημα Νέων της Super League. Οι κυανέρυθροι ήταν κ...

Σημαντική νίκη για την Κ20 του Ιστορικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2, για το πρωτάθλημα Νέων της Super League.

Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πέτυχαν τρία τέρματα και δίκαια έφτασαν στην μεγάλη νίκη.

Η ομάδα του Κοροπούλη προηγήθηκε στο 6ο λεπτό, με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα, όμως η ισοφάριση για την ομάδα του ΠΑΣ ήρθε στο 30 με τον Πήλιο.

Ο Ιστορικός αντέδρασε και πήρε ξανά εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 42' με λασέ του Δαυίδη μετά από ασίστ του Γρηγορόπουλου.

Οι κυανέρυθροι κατάφεραν στο 62ο λεπτό να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα, με σκόρερ τον Αποστόλου.

Ο ΠΑΣ στη συνέχεια το μόνο που κατάφερε ήταν να διαμορφώσει το τελικό 3-2 στο 86′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Καλαμάρας, Μπέτσας, Νομικός, Γιαννής, Κουτσοποδιώτης, Αρσενίδης, Τσιντώνης (80′ Οικονόμου), Καραχάνας (46′ λ.τρ. Αποστόλου), Γρηγορόπουλος, Δαυίδης (58′ Τσακυργιάννης), Μαχαίρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χρήστος Αγγέλης): Βενετικίδης, Τσιντάς, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Νικολόπουλος (67′ Μπισέλας), Λιάππης (71′ Αλεξίου), Τσούνης (71′ Κάια), Ελ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Πήλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια