Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τιτάνιος ο αγώνας της ΠΑΕ, μπορούν να αποφεύγονται τα πρόστιμα»

Με αφορμή το νέο ''βαρύ'' πρόστιμο (10.000 ευρώ) που κλήθηκε να πληρώσει η ΠΑΕ Πανιώνιος, για το ματς με τον Πλατανιά, ο ...

Με αφορμή το νέο ''βαρύ'' πρόστιμο (10.000 ευρώ) που κλήθηκε να πληρώσει η ΠΑΕ Πανιώνιος, για το ματς με τον Πλατανιά, ο Παντελής Τσιλαλίδης προχώρησε σε γραπτή δήλωση μέσω του panionianea.gr.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της κυανέρυθρης ΠΑΕ:

''Εδώ και δύο χρόνια η διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος Δάρα, Ζαμάνη, κάνει ένα τιτάνιο αγώνα σε πολλά μέτωπα προς το συμφέρον της Πανιώνιας οικογένειας. Έχουν γίνει πολλά, όπως και πολλά πρέπει να γίνουν. Τα έσοδα είναι περιορισμένα, οι υποχρεώσεις αρκετές, ερχόμενες από το παρελθόν, αλλά η συνέπεια υπάρχει. Το μόνο που μένει είναι η στήριξη του κόσμου, έστω με τα σημεία των καιρών, αυτό συμβαίνει, αλλά όπως πρέπει και αρμόζει στην κουλτούρα μας. Και όχι με ενέργειες που είμαστε αναγκασμένοι να καταβάλουμε πρόστιμα, τα οποία μπορούν να αποφεύγονται. Άλλωστε είμαστε υπερήφανοι ότι οι Πάνθηρες πρωτοπορούν σε αυτή την προσπάθεια. Αυτό πρέπει να γίνει απ' όλους μας και να δίνει δύναμη στην ολοκλήρωση των στόχων μας''.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια