Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης: «Όσο το θέλει ο κόσμος, άλλο τόσο το θέλουμε και εμείς»

Ο Μανώλης Σιώπης στα panionianea.gr . O Ιστορικός με το 2-0 επί του ΟΦΗ έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους "8" το...

Ο Μανώλης Σιώπης στα panionianea.gr.

O Ιστορικός με το 2-0 επί του ΟΦΗ έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου, με τον Μανώλη Σιώπη να μιλάει στα panionianea.gr τόσο για την εν λόγω νίκη του Ιστορικού όσο και για τον στόχο της καλής πορείας στο θεσμό.

Παράλληλα, ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου αναφέρθηκε στην "γεύση" που του αφήνει το 2017 και τι περιμένει από το 2018 που... έρχεται!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιώπης στα panionianea.gr

Για το νικηφόρο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Το 2-0 μας βάζει σε θέση θέση οδηγού για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτός είναι και ο στόχος μας, να προκριθούμε στους "8" του Κυπέλλου».

Για το αν πιστεύει πως ο Πανιώνιος μπορεί φέτος να κάνει μία καλή πορεία στο Κύπελλο: «Γενικά πιστεύω στην ομάδα μας. Όσο θέλει ο κόσμος να πάμε καλά στο Κύπελλο, άλλο τόσο το θέλουμε και εμείς οι παίκτες. Από την στιγμή που θα μπούμε στους "8" όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Πρώτα όμως έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΟΦΗ».

Για την "γεύση" που του αφήνει το 2017: «Ήταν μία χρονιά με χαρές και λύπες. Με τα πάνω της και τα κάτω της. Εύχομαι για τον Πανιώνιο να πετύχουμε τους στόχους μας και πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία όλοι στην ομάδα και γενικότερα όλος ο κόσμος. Χωρίς υγεία δεν μπορείς να χαμογελάσεις...".

Για το τι περιμένει από το 2018 και αν είναι αισιόδοξος για την πορεία του Πανιωνίου: «Πάντα είμαι αισιόδοξος εγώ. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.Θέλουμε να τα καταφέραμε για εμάς και για τον κόσμο μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια