Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «ευχαριστώ» του Οικονόμου στον Πανιώνιο! (photo)

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, o οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από τον Ιστορικό, θέλησε μέσω των social media, να πει το δικό του ευχαριστώ προς...

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, o οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από τον Ιστορικό, θέλησε μέσω των social media, να πει το δικό του ευχαριστώ προς όλους στον Πανιώνιο:

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του:

«Λένε πως η ζωή σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ισως και να έχουν δίκιο. Αλήθεια δεν ξέρω. Πριν από ένα χρόνο πίστευα οτι θα είμαι για πολλά χρόνια στον Πανιώνιο, ενώ πριν 3 ημέρες λύσαμε με την ΠΑΕ το συμβόλαιό μου συναινετικά. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, όμως αλήθεια δεν μπορώ να βρω μία έκφραση που να αποτυπώνει ακριβώς αυτό που νιώθω και θέλω να πω. Μετά από περίπου 3,5 χρόνια έφτασε η στιγμή για το αντίο. Ή μάλλον όχι. Από ένα μέρος που αγάπησα και αγαπήθηκα δεν μπορώ να φύγω έτσι απλά. Με μία σκέτη λέξη αντίο. Στον Πανιώνιο θα ανήκει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου και της ζωής μου. Εκεί έζησα πολλές και ιδιαίτερες στιγμές, δέθηκα με ανθρώπους και έγινα μέλος μίας ωραίας οικογένειας. Πιστεύω πως τίμησα τη φανέλα του και έβαλα ένα λιθαράκι και εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου, ώστε η ομάδα να εδραιωθεί ψηλά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους με όσους συνεργάστηκα. Συμπαίκτες, προπονητές, η ίδια η ΠΑΕ και φυσικά ο κόσμος του Πανιωνίου θα αποτελούν για μένα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της ζωής μου.
Σύντομα θα ανήκω στο νέο μου Σύλλογο, τον οποίο και αναζητώ και θα δίνω τη ζωή μου για αυτόν έχοντας κλείσει πίσω μου το κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, θεώρησα όμως και θεωρώ οτι μετά από τα παραπάνω δεν μπορώ να φύγω έτσι με ένα απλό και μικρό αντίο χωρίς να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ, πραγματικά ευχαριστώ!»


Δεν υπάρχουν σχόλια