Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η αγνωμοσύνη θα έπρεπε να διώκεται ποινικά!»

Ο Νίκος Μιγόπουλος με γραπτή του τοποθέτηση, μέσω του panionianea.gr , κάνει αναφορά στην αμφισβήτηση που δέχεται από κάποιους ο Νίκος Ζα...

Ο Νίκος Μιγόπουλος με γραπτή του τοποθέτηση, μέσω του panionianea.gr, κάνει αναφορά στην αμφισβήτηση που δέχεται από κάποιους ο Νίκος Ζαμάνης και παράλληλα τονίζει τα έργα που έχει κάνει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τα τελευταία 3 χρόνια!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μέλος του Δ.Σ. της κυανέρυθρης ΠΑΕ:

"Ο Ζαμάνης και η διοίκηση του είναι υπεύθυνοι γιατί το 2014 μπήκαν και ανέλαβαν να σώσουν την ομάδα, σαν οπαδοί, σαν άνθρωποι που λατρεύουν την ομάδα. Ανάθεμα σε αυτούς γιατί δεν σπούδασαν παράγοντες να την αφήσουν να πέσει Γ' Εθνική, όπως έκαναν κάποιοι ξύπνιοι!

Για να μην γράψει η ιστορία του Πανιωνίου την πτώση στην Γ' Εθνική, για να μην γίνει Φωστήρας, Αθηναϊκός, Εθνικός!!!

Ανάθεμα Ζαμάνη που φορτώθηκες 8.600.000 αμαρτίες δεκαετίας και πολλά άλλα που είχαν κάνει τον σύλλογο ανυπόληπτο. Ντροπή Ζαμάνη που τον έσωσες αγωνιστικά, όταν όλοι τον είχαν χαμένο από χέρι και μάλιστα η μεγαλύτερη ντροπή ήταν ότι ανέβασες τον πήχη και τον έβγαλες δύο φορές Ευρώπη! Είχες το θράσος μάλιστα, μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές πέρσι να διεκδικείς το πρωτάθλημα. Συγχρόνως ρε αθεόφοβε είσαι πρότυπο εταιρίας που αποπληρώνει και καθαρίζει τα χρέη! Τι κάνεις ρεεε;

Με ποιο δικαίωμα μας βγάζεις από τη μιζέρια; Με ποιο δικαίωμα κάνεις όλη τη χώρα, τα κανάλια, τις εφημερίδες, να μιλάει για την ανάσταση της ομάδας και την υποδειγματική λειτουργία της;

Με ποιο δικαίωμα σπας παραδόσεις και νικάς στη Λιβαδειά μετά από 26 χρόνια, κάνεις διπλό στο Καραϊσκάκη, στη Λεωφόρο, στην Τρίπολη και γενικά σε έδρες που παλαιότερα πηγαίναμε και φεύγαμε με καμπούρα;

Να φύγεις Ζαμάνη γιατί έδωσες ζωή στο γήπεδο, έκανες έργα, έφτιαξες αποδυτήρια, έφτιαξες σουϊτες, έδωσες -ενώ δεν έπρεπε- λεφτά για καινούργια γραφεία, πούλμαν, για να νομιμοποιηθεί το γήπεδο, έκανε πυρόσβεση, έβαλες ηλεκτρονικό πίνακα, καινούργιους πάγκους. Ρε μας κοροϊδεύεις; Που το πας;

Εμείς είμαστε για να αποθεώνουμε στις νίκες και να κράζουμε στις ήττες. Στις ήττες πουλάς τα πάντα. Βγάζουμε σενάρια, ξεφτιλίζουμε πρόσωπα και γεγονότα! Στις νίκες είσαι γίγαντας, θα σε περιμένω έξω από την 5 να σου χτυπήσω την πλάτη και να σου πω μπράβο!

Είμαι διαφορετικός εγώ ρε Ζαμάνη. Πιστεύω στην ομάδα όποτε νικάει, την παρακολουθώ όποτε έχει νόημα, όποτε τα πράγματα είναι καλά. Στις ήττες με πουλάς. Ομάδα είναι αυτή; Προπονητής είναι αυτός; Κονομάς ρεεεεεε!!!

Δεν με νοιάζει τι λεφτά έχεις βάλει, τι έχεις θυσιάσει προσωπικά-επαγγελματικά, αν κοιμάσαι τα βράδια, αν απέκτησες ψυχολογικά. Ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι διαφορετικός, ιδεολόγος ενάντια στο κατεστημένο, δεν θέλω να πληρώνω εισιτήριο, θέλω μεταγραφές και να πρωταγωνιστών, δεν ξέρω που θα βρεις λεφτά, να κόψεις το λαιμό σου.

Εγώ πρόσεχε σε παρακολουθώ και θα στα λέω από τον Νίκο τον τυροπιτά, το καφέ Μπινέ, το ΠΡΟΠΟ και ουσιαστικά από τα καφέ της Πλατείας. Γιατί είμαι διαφορετικός.

Το κείμενο αυτό είναι αφιερωμένο όχι σε αυτούς που ασκούν κριτική, αλλά σε αυτούς που λένε και γράφουν ανηθικότητες χωρίς να υπολογίζουν ονόματα και υπολήψεις! Σε αυτούς που με ευκολία πάντα βγαίνουν στα άσχημα και χαίρονται και στις αποτυχίες κρύβονται!!!

Η ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ!!!

Για 'ολους αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΖΑΜΑΝΗ - βρίστε τον - σταυρώστε τον! Γιατί είμαστε διαφορετικοί!!!

ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια