Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με κόσμο στο Λαύριο

Ο μπασκετικός Πανιώνιος το Σάββατο (09/12,18:30) δίνει κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Λαύριο και η ομάδα του Ζιάγκου δεν θα ...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος το Σάββατο (09/12,18:30) δίνει κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Λαύριο και η ομάδα του Ζιάγκου δεν θα είναι μόνη.

Μπορεί το Σάββατο οι αγώνες του Πανιωνίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σχεδόν να συμπίπτουν, ωστόσο οι φίλαθλοι του Ιστορικού αναμένεται να δώσουν το ''παρών'' και στις δύο αναμετρήσεις.

Οι κυανέρυθροι του μπάσκετ αγωνίζονται στο Λαύριο με την ομώνυμη ομάδα (18:30) και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, σε ένα παιχνίδι βέβαια που είναι πολύ δύσκολη.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι παίκτες του δεν θα είναι μόνοι σε αυτή την εκτός έδρας αναμέτρηση, αφού αρκετός κόσμος του συλλόγου αναμένεται να ακολουθήσει την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και να την στηρίξει θερμά για να έρθει η επιτυχία.

Φυσικά, όσοι δεν πάνε Λαύριο, θα βρίσκονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου νωρίτερα (17:15) η ποδοσφαιρική ομάδα αντιμετωπίζει τον Πλατανιά και στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια