Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ήλπιζα ότι ο κόσμος θα ερχόταν, η ομάδα αξίζει την υποστήριξη των φιλάθλων»

Για την ήττα στο τάι μπρέικ από την ΑΕΚ μίλησε στα panionianea.gr η Μαρία Καλαρά και η Γλυκερία Κωνσταντίνου. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ...

Για την ήττα στο τάι μπρέικ από την ΑΕΚ μίλησε στα panionianea.gr η Μαρία Καλαρά και η Γλυκερία Κωνσταντίνου.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ηττήθηκε με 3-2 σετ από την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι - ντέρμπι, όπου μάλιστα οι κυανέρυθρες είχαν βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-0 σετ.

Η προπονήτρια Μαρία Καλαρά και η αθλήτρια της ομάδας Γλυκερία Κωνσταντίνου, μίλησαν αποκλειστικά στα panionianea.gr , με την πρώτη να στέκεται στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες και την δεύτερη αναφέρεται στο τρίτο σετ όπου εκεί χάθηκε ο ρυθμός της ομάδας

Μαρία Καλαρά
''Δυστυχώς δεν καταφέραμε να αντέξουμε μέχρι το τέλος. Μετά το δεύτερο σετ πίεσε η ΑΕΚ και εμείς ήμασταν μόνοι μας μέσα σε αυτό το γήπεδο και τελικά παλεύαμε με τον εαυτό μας Λυπάμαι που παίξαμε σε ένα άδειο γήπεδο, ήλπιζα ότι ο κόσμος θα ερχόταν να μας στηρίξει, διότι αυτό θα ήταν καταλυτικό -τουλάχιστον- στο τρίτο σετ. Αυτή την ομάδα αξίζει να την υποστηρίξει ο κόσμος του Πανιωνίου και αυτό το αποτέλεσμα θα το διαχειριστούμε και θα κοιτάξουμε μπροστά. Όσον αφορά για το επόμενο παιχνίδι, κάνω έκκληση-πρόσκληση, μέσα από τα panionianea.gr, να έρθουν όλοι να χειροκροτήσουν τα κορίτσια, γιατί την ιδρώνουν την φανέλα, αγαπάνε τον ιστορικό σύλλογο του Πανιωνίου, προσπαθούν να τον κάνουν περήφανο και πραγματικά αξίζει αυτή η ομάδα την υποστήριξη του κόσμου...''.

Γλυκερία Κωνσταντίνου
''Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, αλλά μετά στο τρίτο σετ παρασυρθήκαμε λίγο στον ρυθμό τους και αυτό τελικά ήταν που μας στοίχισε απ΄το να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, γιατί αργήσαμε να ξαναμπούμε στο ματς όπως έπρεπε. Δεν πιέσαμε στο σερβίς στα επόμενα σετ και φτάσαμε στο τάιμ μπρέικ, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.''.



Ρεπορτάζ-Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια