Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εν αναμονή της απόφασης από το ΑΣΕΑΔ!

Εκδικάστηκε η έφεση του Πανιωνίου από το αρμόδιο όργανο του ΑΣΕΑΔ. To... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Πανιωνίου με την Κύμη, για...

Εκδικάστηκε η έφεση του Πανιωνίου από το αρμόδιο όργανο του ΑΣΕΑΔ.

To... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Πανιωνίου με την Κύμη, για την 7η αγωνιστική της Basket League, συνεχίζεται, όμως πλέον φτάνει στο τέλος του!

Την Πέμπτη (21/12) εκδικάστηκε η έφεση των κυανέρυθρων από το αρμόδιο όργανο του ΑΣΕΑΔ και πλέον υπάρχει η αναμονή για την τελική απόφαση!

Θυμίζουμε ότι αρχικά η ένσταση της ΚΑΕ δεν είχε γίνει δεκτή από τον Αθλητικό Δικαστή και ο Πανιώνιος -όπως είχε δικαίωμα- προσέφυγε στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών με σκοπό να δικαιωθεί για την ένσταση που είχε καταθέσει.

Θυμίζουμε την φάση, για την οποία έχει γίνει η ένσταση του Πανιωνίου: 45'' πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης ανανεώθηκε λανθασμένα το "24άρι" της Κύμης. Ο Μπάρλος είχε αστοχήσει, η μπάλα δεν βρήκε στεφάνη, ο Σακελλαρίου προσπάθησε να "σώσει" την κατοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στους φιλοξενούμενους και ο ΜακΦάντεν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (75-77).

Στον Πανιώνιο είναι αισιόδοξοι για την απόφαση από το ΑΣΕΑΔ, καθώς θεωρούν πως έχουν το δίκιο με το μέρους τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια