Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δικαίωση Ζαμάνη!

Η διοίκηση των Ζαμάνη - Δάρα μετράει πολλές επιτυχίες από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου και αυτό δεν μπορεί να...

Η διοίκηση των Ζαμάνη - Δάρα μετράει πολλές επιτυχίες από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!

Επιτυχίες όχι μόνο αγωνιστικές, που σαφώς και είναι πολλές και μεγάλες, αλλά κυρίως εξω-αγωνιστικές και φυσικά αναφερόμαστε στην οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, όπου όπως όλοι γνωρίζουμε τα πράγματα ήταν τραγικά!

Η ομάδα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει καθιερωθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας ιστορικές πορείες και ιστορικές νίκες!

Είναι προφανές και λογικό πως μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού επί του Παναθηναϊκού (η τρίτη στην ιστορία του συλλόγου) άπαντες έφυγαν ιδιαίτερα χαρούμενοι από την Λεωφόρο. Ο Νίκος Ζαμάνης, όμως, ίσως είναι ο άνθρωπος που έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται πιο ικανοποιημένος απ' όλους και δικαιωμένος αν θέλετε για τις δύσκολες αποφάσεις που πήρε το προηγούμενο διάστημα.

Πριν από δύο εβδομάδες, μετά από την ήττα στην Ξάνθη, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στήριξε απόλυτα τον Μιχάλη Γρηγορίου και προχώρησε στην -όχι εύκολη- απόφαση να θέσει εκτός ομάδας για έναν μήνα τους Μασούντ-Οικονόμου. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας στη συνέχεια, στα πολύ δυνατά ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αποτελούν μία δικαίωση για τον Ζαμάνη και τις δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει! Φυσικά δικαίωση υπάρχει και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, οι οποίοι έδειξαν ψυχικά αποθέματα και είχαν πολύ καλή εικόνα. Την γνωστή εικόνα δηλαδή που παρουσιάζει ο Ιστορικός τα τελευταία χρόνια!

O Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια