Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δανεικός με οψιόν αγοράς ο Οφκίρ, πλησιάζει ο Μαρτίνες!

Ο Πανιώνιος πλέον έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, με στόχο να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ και να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει του...

Ο Πανιώνιος πλέον έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, με στόχο να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ και να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος.

Η επιστροφή του Χρήστου Τασουλή από την Λανς θεωρείται δεδομένη, με τον Έλληνα αριστερό μπακ να καλύπτει το κενό που άφησε η πώληση του Χατζισαφί στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι έφτασαν σε προφορική συμφωνία με την Λόκερεν για τον δανεισμό του Μοχάμεντ Οφκίρ.

Ο 21χρονος Νορβηγός  (με ρίζες από το Μαρόκο) ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του εξτρέμ, θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού, με τον Πανιώνιο να έχει την οψιόν αγοράς του για το Καλοκαίρι.

Όσον αφορά την περίπτωση του Νίκολας Μαρτίνες, οι άνθρωποι του Πανιωνίου συνεχίζουν τις σχετικές επαφές και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Έτσι, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να ξεκαθαρίσει το θέμα, με τον 30χρονο Αργεντίνο επιτελικό μέσο να πλησιάζει στη Νέα Σμύρνη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια