Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαμάνης: «Δεν καλύφθηκαν ούτε τα έξοδα του αγώνα...»

Τα παράπονα του για την πολύ μικρή προσέλευση του Πανιώνιου κόσμου στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη εξέφρασε ο Νίκος Ζαμάνης....

Τα παράπονα του για την πολύ μικρή προσέλευση του Πανιώνιου κόσμου στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη εξέφρασε ο Νίκος Ζαμάνης.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επίσημη δήλωση του, εξέφρασε τα παράπονα του για την απουσία των φιλάθλων στο ματς με τους Κρητικούς, ενώ ξεκαθάρισε πως εξαιρούνται τόσο οι Πάνθηρες όσο και εκείνοι που βρίσκονται στις εξέδρες σε κάθε αγωνιστική.

Αναλυτικά η δήλωση του:

"Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Το γεγονός ότι η ομάδα μας προέρχονταν από την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, βοήθησε στο να παρουσιάζουν οι εξέδρες του σταδίου μας, την εικόνα που όλοι «απολαύσαμε» στο ματς με την ομάδα των Χανίων.

Ειλικρινά δεν μας πείραξε καθόλου, το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν ούτε τα έξοδα του αγώνα, ούτε και οι υπηρεσίες του προσωπικού. Άλλωστε έχουμε συνηθίσει να γίνεται αυτό, όπως έχουμε συνηθίσει και στην «καλόπιστη κριτική», που κάποιοι κακώς βαφτίζουν «γκρίνια», όταν η ομάδα έχει κάποιο μη αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Είναι δεδομένο πως κι εμείς αισθανόμαστε υπόλογοι, για το γεγονός ότι είμαστε μόνο στην 5η θέση του πρωταθλήματος και όχι υψηλότερα, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε εντελώς εκτός του στόχου μας.

Όλα αυτά, μας δίνουν την απαιτούμενη δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, τόσο για την βελτίωση του ρόστερ, όσο και για την καλυτέρευση των υποδομών του σταδίου μας.

Υ.Γ. Απ’ όλα τα παραπάνω φυσικά, εξαιρούνται οι οργανωμένοι οπαδοί μας, οι «Πάνθηρες» οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και φυσικά οι παρόντες σε κάθε αγωνιστική".

Δεν υπάρχουν σχόλια