Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε... αέρας από τη Λιβαδειά!

Με το "διπλό" έφυγε από τη Λιβαδειά η Κ20 του Πανιωνίου, που επικράτησε με 2-0 του γηπεδούχου Λεβαδειακού, για τη 15η αγωνιστι...

Με το "διπλό" έφυγε από τη Λιβαδειά η Κ20 του Πανιωνίου, που επικράτησε με 2-0 του γηπεδούχου Λεβαδειακού, για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Νέων. 

Η ομάδα του Κοροπούλη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και δίκαια έφτασε σε μία ακόμα επικράτηση.

Στο 20′ ο Γιαννής είχε δοκάρι για τον Ιστορικό, ενώ επτά λεπτά αργότερα (27') ο Σουσώνης εκτέλεσε το κόρνερ με τον Μίκο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Στην "επανάληψη" οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή για να ισοφαρίσουν στο 75', όμως ο Αστράς αντέδρασε σωστά στο πλασέ του Πορή και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αποστόλου μετά από ατομική ενέργεια πλάσαρε για το τελικό 0-2 του Πανιωνίου!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Φράγκας): Ζωγράφος, Βλαβιανός, Φάσσας, Ματσοτάι, Λιάγκας, Βήχος, Αργυρίου, Κουκοβίνος, Νίκας, Μυτακίδης, Δήμος, ενώ έπαιξαν και οι Παχούμης, Πορής, Τσίμπος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Μπέτσας, Αγγέλης, Γιαννής, Μίκο, Ατζέλι, Τσιντώνης, Ζώτος (65′ Τσακυργιάννης), Σουσώνης (85′ Φλαμπούρης), Αποστόλου, Μαχαίρας (72′ Γρηγορόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια