Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Μεγάλη νίκη, αφιερωμένη στον κόσμο μας»

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη του Ιστορικού στη Λεωφόρο ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος όμως συμπλήρωσε πως για να έχει αξία θα πρέπει η ομάδα...

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη του Ιστορικού στη Λεωφόρο ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος όμως συμπλήρωσε πως για να έχει αξία θα πρέπει η ομάδα να νικήσει και τον Πλατανιά την επόμενη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη!

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου: 

Για το παιχνίδι: "Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες και το καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο, κόντρα στον Παναθηναϊκό που στην έδρα του είναι πολύ καλός. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ και από το πρώτο ημίχρονο. Πλέον αυτοί οι τρεις βαθμοί θα έχουν μεγαλύτερη σημασία με το να πάρουμε τη νίκη στο ερχόμενο ματς με τον Πλατανιά. Την νίκη θέλω να την αφιερώσω στον κόσμο της ομάδας μας, που είναι κρίμα που δεν ήταν εδώ στο γήπεδο μαζί μας".

Για την σημαντικότητα της νίκης: "Το έχω ξαναπεί όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλούς τραυματισμούς και πολλά προβλήματα. Περάσαμε στο Κύπελλο έστω και σαν δεύτεροι που δεν το θέλαμε αυτό. Μέχρι το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου με τον Λεβαδειακό θέλαμε να είμαστε μέσα στον στόχο μας, αν είμαστε και μέσα στον στόχο ακόμα καλύτερα. Περάσαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Θεωρώ δεδομένη την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και την θεωρεί και ο πρόεδρος της ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος γενικά με την έως τώρα πορεία μας και νομίζω ήταν δεδομένη μία κάμψη που είχαμε. Είχαμε μόνο 15 μέρες ξεκούραση το Καλοκαίρι, ήταν δύσκολα τα πράγματα. Κάθε εβδομάδα για εμάς είναι ένας αγώνας. Κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε. Όπως είμασταν μετά τις ήττες, έτσι πρέπει να είμαστε και μετά τις νίκες. Πήραμε τη σημαντική νίκη σήμερα, αλλά λέω ξανά ότι με νίκη επί του Πλατανιά θα έχει αντίκρισμα αυτή η επιτυχία".

Για την αλλαγή της εικόνας μετά την ήττα στο Κύπελλο: "Το ματς του Κυπέλλου ήταν κάτι διαφορετικό. Πήγαμε με πολλές αλλαγές και ήταν ουσιαστικά το τελευταίο ματς που μπορούσα να δω όλους τους παίκτες μου, πριν τον Ιανουάριο. Έπρεπε να τους δω σε επίσημο παιχνίδι, πριν βγουν ξεκάθαρα συμπεράσματα. Προτίμησα να δώσω έμφαση στο σημερινό παιχνίδι από αυτό της Πέμπτης και περίμενα τέτοια εμφάνιση σήμερα από τα παιδιά".

Για το αν είναι και μία δικαίωση για τον ίδιο και αν είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του: "Είναι δικαίωση, από την έννοια που δεν είχα κάποιο μεγάλο όνομα σαν ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησα από τις μικρές κατηγορίες, έχω πολλά να θυμηθώ και όλα αυτά που έχω περάσει με κάνουν να γίνομαι καλύτερα σαν άνθρωπος και μετά σαν προπονητής. Μεγάλη νίκη. Ίσως και από τις μεγαλύτερες στην καριέρα μου".

Για την καλη απόδοση της ομάδας σε όλο το ματς: "Θεωρώ ότι μετά το ματς με τον Ολυμπιακό κάναμε ένα σερί από μέτρια έως κακά ημίχρονα. Είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα ότι πρέπει να σταθούμε σε εμάς. Έπρεπε να κοιτάξουμε την αναταλτική λειτουργία μας και να κοιτάξουμε τακτικά πράγματα. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε και ήταν έτσι και αυτή η εβδομάδα που πέρασε".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια