Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάλεσμα με κοινωνικό μήνυμα από τον Πανιώνιο

Κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου απεύθυνε ο Πανιώνιος για το κυριακάτικο (10/12, 13:00) εντός έδρας ντέρμπι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ...

Κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου απεύθυνε ο Πανιώνιος για το κυριακάτικο (10/12, 13:00) εντός έδρας ντέρμπι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι κυανέρυθροι καλούν τους φιλάθλους να έχουν μαζί τους τρόφιμα και είδη ρουχισμού για τις ανάγκες των πληγέντων του Δήμου Μάνδρας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Σμύρνης, να παρακολουθήσει τον αγώνα γυναικείας καλαθοσφαίρισης, μεταξύ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, των δύο αήττητων ομάδων του φετινού Πρωταθλήματος της Α1, την Κυριακή 10/12/2017 και ώρα 13.00, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Αρτάκης.

Ο Σύλλογός μας, συνεχίζοντας να στηρίζει τους πληγέντες συνανθρώπους μας, του Δήμου Μάνδρας Αττικής, αποφάσισε αντί εισιτηρίου (συμβολικό αντίτιμο 1€), οι φίλαθλοι να έχουν μαζί τους τρόφιμα και είδη ρουχισμού.

Όλα τα αγαθά θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του γηπέδου και θα μεταφερθούν στον Δήμο Μάνδρας από ανθρώπους του Πανιωνίου, ώστε να μοιραστούν στους κατοίκους της περιοχής.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εναρμονιζόμενος και στο πνεύμα των ημερών που έρχονται, συνεχίζει τις κινήσεις αγάπης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια