Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δύο νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου»

Το blog του Βαγγέλη Σακελλαρίου, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο αρχηγός του μπασκ...

Το blog του Βαγγέλη Σακελλαρίου, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο αρχηγός του μπασκετικού Πανιωνίου:

"Η χρονιά (ημερολογιακά) κλείνει με τον πιο δύσκολο -και συνάμα πιο εύκολο- αγώνα. Εμείς κατεβαίνουμε, όπως σε κάθε παιχνίδι, με στόχο τη νίκη, γνωρίζοντας ότι στο ΣΕΦ κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ανέφικτο. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, εξ ου και το… εύκολο, ως προς τη διαχείριση και το ψυχολογικό κομμάτι.

Για μας ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν είναι παρά μια σκληρή προπόνηση, για τις σκληρές συναντήσεις που ακολουθούν. Δεν είναι μυστικό που κρύβουμε στ’ αποδυτήρια, δεν είναι πρωτότυπο να παραδεχθούμε πως μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ζητάμε δύο νίκες, για να είμαστε και με τα δύο πόδια στην εκκίνηση, για τη διεκδίκηση του μεγάλου μας στόχου, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Έχουμε καιρό γι’ αυτά, προέχει η συνάντηση με τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία στις κορυφαίες θέσεις της Ευρωλίγκας. Κάποια από τα νέα παιδιά θα δουν με δέος τους αντιπάλους τους, όμως εμείς έχουμε υποχρέωση να παίξουμε σκληρά, γιατί μόνο έτσι θα τιμήσουμε τον μεγάλο μας αντίπαλο και να κάνουμε όσο γίνεται πιο δύσκολο το έργο του.

Το παιχνίδι συμπίπτει με την τελευταία μέρα του χρόνου, γι’ αυτό και θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Το 2018 να σας βρει με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να έχετε πρώτα και πάνω απ’ όλα υγεία, και μακάρι ο νέος χρόνος να φέρει λιγότερες εστίες πολέμου, λιγότερη φτώχεια, περισσότερη αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια