Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμψύχωση πριν τον... τελικό!

Ο Πανιώνιος το Σάββατο (16/12, 18:30) υποδέχεται τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Basket League, σε ένα παιχνίδι που έχει πάρει δικαίως τ...

Ο Πανιώνιος το Σάββατο (16/12, 18:30) υποδέχεται τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Basket League, σε ένα παιχνίδι που έχει πάρει δικαίως τον χαρακτήρα του... τελικού!

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι παίκτες του φαίνεται πως έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης, με την δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις να είναι σκληρή και απαιτητική.

Ο κόσμος του Ιστορικός, επίσης, από την μεριά του γνωρίζει πολύ καλά πως στο ματς με τα Τρίκαλα είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα πρέπει η ομάδα να πάρει τη νίκη, για να αναπτερώσει τις ελπίδες που έχει για παραμονή στην Α1.

Μάλιστα, την Πέμπτης(14/12) το "παρών" στην προπόνηση έδωσαν και φίλαθλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι εμψύχωσαν την ομάδα και φυσικά ζήτησαν τη νίκη και μόνο τη νίκη στον... τελικό του Σαββάτου!

Τεχνικό τιμ και παίκτες ευχαρίστησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο Αρτάκης και όλοι μαζί μια γροθιά φώναξαν την "ιαχή" Πανιώνιος!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια