Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι «Πανθηρίνες»

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ήταν τα κορίτσια μπάσκετ του Πανιωνίου, όπου για περισσότερο από 30 λεπτά έκαναν την ζωή... δύσκολη στον Ολυμπιακό, ...

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ήταν τα κορίτσια μπάσκετ του Πανιωνίου, όπου για περισσότερο από 30 λεπτά έκαναν την ζωή... δύσκολη στον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην Α1.

Οι κυανέρυθρες μπορεί να ηττήθηκαν με 64-82, ωστόσο απέδειξαν πως μόνο τυχαία δεν είναι η έως τώρα εκπληκτική πορεία τους, καθώς στάθηκαν πάρα πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα που το μπάτζετ της απέχει πολύ από τις υπόλοιπες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγωνιστικές και ουσιαστικά στο τελευταίο δεκάλεπτο άνοιξε η... ψαλίδα στο σκορ, όπου υπήρξε έντονη κούραση στα κορίτσια του Τσίκληρα από την υπερπροσπάθεια.

Ο κόσμος του συλλόγου έδωσε δυναμικό "παρών" στο κλειστό της οδού Αρτάκης, με τους Πάνθηρες να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες!

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ γυναικών - 8η αγωνιστική

Πανιώνιος - Ολυμπιακός: 64-82

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 39-45, 52-60, 64-82

Πανιώνιος(Τσίκληρας): Johnson 14, Σπαθάρου 17(5), Healy 17, Σεμανιάκου, Θεοδωρομανωλάκη 2, Στεφανίδου 5(1), Γρηγορίου 2, Μπόνη 7(1)

Διαιτητές: Τσαχάκης, Τσολάκος

Επόμενη αγωνιστική (9η, 17/12):

Νίκη Λευκάδας-Πρωτέας Βούλας
Παναθηναϊκός-Παναθλητικός
Εσπερίδες Καλλιθέας-Φάρος Κερατσινίου
Ολυμπιακός Π.-Αθηναϊκός 16/12
Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια