Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στο novasports για την πορεία του πρώτου γύρου, τον αντίπαλο που ξεχώρισε, τον mvp της ομάδας του Πανιωνίου, α...

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στο novasports για την πορεία του πρώτου γύρου, τον αντίπαλο που ξεχώρισε, τον mvp της ομάδας του Πανιωνίου, αλλά και την κορυφαία στιγμή του πρώτου γύρου.

Για την πορεία του Πανιωνίου στον πρώτο γύρο: “Η ομάδα είναι μια συνέχεια των προηγούμενων χρόνων. Έχουμε βελτιωθεί σε αρκετά κομμάτια, απλά θεωρώ ότι αρκετές φορές φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε κάποια γκολ τα οποία μας πλήγωσαν. Θεωρώ όμως ότι αυτά θα βελτιωθούν στον δεύτερο γύρο και ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα”.

Για τον αντίπαλο που ξεχώρισε στον πρώτο γύρο: “Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που μου έκαναν εντύπωση. Έχει εξελιχθεί φέτος το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει αναδείξει ομάδες και ποδοσφαιριστές. Θα βγάλω το καπέλο στα παιδιά του Ατρόμητου που κάνουν μια εξαιρετική χρονιά και τυχαίνει να είναι και φίλοι μου. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ο Απόλλων με τον φίλο μου, Χρήστο Αλμπάνη έχει κάνει ωραία πράγματα φέτος σε μια δύσκολη κατάσταση για την ομάδα του. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ωραία πράγματα φέτος κάνουν και οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως ο Λιβάια και ο Αραούχο. Έχουν βοηθήσει την ομάδα τους να είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τον Ολυμπιακό που είναι δύσκολο να ανταγωνιστούν”.

Για τον συμπαίκτη του που έχει κάνει τη διαφορά φέτος: “Έχουμε μια σταθερότητα σαν ποδοσφαιριστές. Σε όλες τις γραμμές έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει ωραία πράγματα φέτος. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον γιατί όλα τα παιδιά έχουν προσφέρει. Σίγουρα είναι κάποιοι που έχουν αναδειχθεί περισσότερο, αλλά όλοι μαζί κάνουμε ένα σύνολο που στον δεύτερο γύρο θα μπορέσει να κάνει ακόμα πιο όμορφα πράγματα”.

Για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος: “Θεωρώ ότι και βάση των αποτελεσμάτων είναι ο Ατρόμητος”.

Για την κορυφαία στιγμή του πρώτου γύρου: “Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια... Μου άρεσαν κάποιες ανατροπές που έκαναν οι ομάδες, αλλά γενικά πιστεύω πως όλο το πρωτάθλημα φέτος μας επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις”.

Για το τι θα ήθελε να του φέρει ο Άη-Βασίλης: “Το σημαντικότερο που ζητάει κάθε άνθρωπος: υγεία. Ελπίζω να την έχω εγώ και όλος ο κόσμος και η οικογένειά μου. Είναι το σημαντικότερο για να “χτίσουμε” το μέλλον και να κάνουμε πιο δραστήρια πράγματα”.

Για το όνειρο που θα ήθελε να πραγματοποιηθεί το 2018: “Θα ήθελα να εξελιχθώ κι άλλο σαν ποδοσφαιριστής, να έχω την υγεία μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια