Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έρχονται οι "τελικοί"»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου, μετά το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό  στο ΣΕΦ:   «Χρόνια πολλά. Εύχομαι καλή χρονιά με υγε...

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου, μετά το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό  στο ΣΕΦ:  

«Χρόνια πολλά. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και την έως τώρα πορεία του στην Ευρώπη. Μας εκπροσωπεί επάξια κι ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Όσον αφορά το παιχνίδι, υπήρχε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, από τη μία. Από την άλλη, ως Πανιώνιος οφείλουμε να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα. Δεν ήταν "τελικός" για εμάς, όπως τα επόμενα παιχνίδια που θα έρθουν, και κάποια που είχαν προηγηθεί. Επίσης, δεν ήρθαμε για να βγάλουμε μια υποχρέωση ή να διεκπεραιώσουμε ένα ματς, αλλά για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Για ένα ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, με υπομονή και καλή διάθεση να πασάρουμε και να δημιουργήσουμε. Ήμασταν μέτριοι έως κακοί αμυντικά.

Μέσα σε ένα ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του, είχε ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, ανέβασε ταχύτητα. Κατά διαστήματα κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια