Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι απαιτήσεις έχουμε...»

Στο Panionianea Radio φιλοξενήθηκε Γιώργος Μπιτσικώκος. Σας παραθέτουμε παρακάτω τα πιο σημαντικά κομμάτια από όσα τόνισε ο ο υπε...



Στο Panionianea Radio φιλοξενήθηκε Γιώργος Μπιτσικώκος.

Σας παραθέτουμε παρακάτω τα πιο σημαντικά κομμάτια από όσα τόνισε ο ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος, στην κουβέντα που έγινε στον ραδιοφωνικό "αέρα".

Αναλυτικά: 

-Σχετικά με τη προσέλευση του κόσμου...
"Μια πικρία βγαίνει από μένα και όσους δουλεύουμε στην ομάδα, διότι βλέποντας την εικόνα πραγματικά αιφνιδιαστήκαμε. Μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και φυσικά μετά το διπλό επί του παναθηναϊκού δεν περίμενα να ζήσουμε αυτό που είδαμε. Περίμενα να ζήσουμε αυτό που λέμε μεγάλες Πανιώνιες στιγμές".

-Υπήρχε δικαιολογία από τον κόσμο ότι υπήρχαν και το μπάσκετ και κάποιοι προτίμησαν να το δουν τηλεοπτικά...
"Καταρχάς να εξαιρέσουμε τους Πάνθηρες από τη κουβέντα που γίνονται χίλια κομμάτια για να είναι δίπλα σε όλες τις ομάδες του Ιστορικού. Ακόμα και στο βόλεϊ που εγώ προσωπικά έχω και μια ιδιαίτερη αδυναμία. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον, αλλά από την άλλη πλευρά στερεύουν και οι δικαιολογίες. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι απαιτήσεις έχουμε".

-Επηρεάστηκε ο κόσμος ίσως από το θέμα Μασούντ-Οικονόμου;
"Δεν νομίζω ότι έχει σχέση αυτό. Ίσα ίσα που χωρίς τους δύο αυτούς παίκτες πήρε πολύ καλά αποτελέσματα. Καλώς ή κακώς όταν οι αποφάσεις παίρνονται από μικρό αριθμό ατόμων συνήθως είναι και επιτυχημένες. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι τι θέλει ο κόσμος. Έχουμε το πιο φθηνό εισιτήριο σε όλη την Ελλάδα στο κέντρο του γηπέδου. Αν είμαι υπερβολικός να δεχθώ οποιαδήποτε σοβαρή απάντηση. Επίσης μέχρι εφτά χρονών είναι δωρεάν και από εφτά μέχρι δεκατεσσάρων είναι μισό το εισιτήριο".

-Διαβάζουμε ότι θα έπρεπε να κάνει κάτι περισσότερο η ΠΑΕ με το θέμα μάρκετινγκ.
"Τι δεν έχουμε κάνει ακριβώς; Έχουμε μοιράσει εισιτήρια σε σχολεία πάνω από 5000 την περσινή περίοδο. Δωρεάν εισιτήριο σε γυναίκες είχαμε στο παιχνίδι με τη Ξάνθη πέρυσι. Δεν είχαμε την ανταπόκριση που περιμέναμε.  Επίσης δεν μπορούμε να βάζουμε πέντε ευρώ τη τιμή γιατί η ΠΑΕ μπαίνει μέσα. Μη ξεχνάμε ότι έχει και το φόρο δεν είναι όλο το ποσό προς τη ΠΑΕ".

-Γίνεται αναφορά επίσης από τον κόσμο και για τα προβλήματα στην υποδομή που έχει το γήπεδο όπως στη θύρα 2.
"Το δέχομαι αλλά το ξαναλέω είναι δέκα ευρώ. Για αυτό έχει και τόσο το εισιτήριο. Είναι το πιο φθηνό στη Σούπερ Λιγκ. Επίσης ο κόσμος που διαμαρτύρεται για το χώρο έξω από τη θύρα 2 δεν είναι αποκλειστικός χώρος της ΠΑΕ. Δεν το λέω για να δημιουργήσω θέμα. Άλλωστε υπάρχει διάθεση, ανταπόκριση και έχουν γίνει βήματα συνεργασίας".

-Πολλά τα μηνμύματα από το κόσμο. Ενα από αυτά αναφέρει, ισως να δίνεται περισσότερο βάρος στη πώληση των διαρκείας;

"Πέρυσι όπως και φέτος είναι περίπου είκοσι μαγαζιά της Νέας Σμύρνης που έχουν συνεισφέρει στη πώληση των διαρκείας και έχουν σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους. Υπήρξαν και τα διαφημιστικά σποτ που έγιναν απο τον Κωνσταντίνο Καραστεφανή  που άλλες ομάδες πληρώνουν αδρά για να γίνουν τέτοιου είδους".

Η θύρα 1 πρόκειται να ανοίξει;
"Γίνονται συντονισμένες ενέργειες από τη διοίκηση και βρισκόμαστε σε τελικό στάδιο και θέλω να πιστεύω ότι μέσα στη χρονιά μπορεί να ανοίξει".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια