Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τα Τρίκαλα στο μπάσκετ

Ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Αναλυτικά αναφέρει: Δ...

Ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Αναλυτικά αναφέρει:

Δωρεάν είσοδο για να παρακολουθήσουν τον προσεχή αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA-Tρίκαλα, το Σάββατο (16/12, 18.30) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, θα μπορούν να έχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ., συνοδεία των γονέων τους, οι οποίοι θα προμηθευτούν εισιτήρια των 5 ή των 10 ευρώ. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητα των ακαδημιών που διαθέτουν.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη (13/12) από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης και στο χρονικό διάστημα 09.00-20.00 μέχρι και την Παρασκευή (15/12). Το Σάββατο (16/12), η διάθεση θα γίνεται από τις 09.00 έως την έναρξη του αγώνα, εφόσον δεν εξαντληθούν.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Άνω Διάζωμα: 5 ευρώ. Κάτω Διάζωμα: 10 ευρώ. Για την προμήθεια των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η παροχή του ΑΜΚΑ και της αστυνομικής ταυτότητας.
ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια