Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρεις στο... μικροσκόπιο!

Πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και στον Πανιώνιο, όπως είναι λογικό, ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τα πλάνα τους για την ενίσχ...

Πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και στον Πανιώνιο, όπως είναι λογικό, ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τα πλάνα τους για την ενίσχυση της ομάδας.

Την Παρασκευή οι Ρώσοι έφεραν στην... κυανέρυθρη δημοσιότητα το όνομα του 24χρονου φορ Κονσταντίν Μπαζελιούκ, ενώ πριν λίγες μέρες στις προπονήσεις του Πανιωνίου πήρε μέρος ο Περντεντάι ο οποίος όμως δεν έπεισε και αποχώρησε.

Οι κυανέρυθροι ψάχνουν καλές και οικονομικές λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και ο Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις του Πανιωνίου βρέθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές προκειμένου να δοκιμαστούν από τον Έλληνα τεχνικό.

Πρόκειται, για έναν τερματοφύλακα, έναν Ελληνοαυστραλό επιτελικό μέσο και έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ο Φρανσουά Κομπανί, αδερφός του Βινσέντ που είναι αρχηγός της Εθνικής Βελγίου.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κανείς από τους τρεις δεν έχουν πείσει έως τώρα και όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα προχωρήσει κάποια από την περίπτωση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια