Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τελειώνει και του Μασούντ - Εν αναμονή... Χατζισαφί!

Μετά τον Οικονόμου και ο Μασούντ θα αποτελέσει σύντομα και... τυπικά παρελθόν για τον Πανιώνιο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ιρανό...

Μετά τον Οικονόμου και ο Μασούντ θα αποτελέσει σύντομα και... τυπικά παρελθόν για τον Πανιώνιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ιρανός μέσος επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ισπανία -όπου έκανε προπονήσεις με την Λας Πάλμας-, μίλησε με τους ανθρώπους του Ιστορικού και πλέον αποτελεί θέμα χρόνου το τυπικό μέρος της λύσεις της συνεργασίας τους.

Οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε συναινετικό "διαζύγιο", όπως έγινε και με την περίπτωση Οικονόμου, με τον Μασούντ να παίρνει τα δεδουλευμένα του και την... ελευθερία του!

Φυσικά ο Πανιώνιος θα γλυτώσει το μεγάλο συμβόλαιο του Ιρανού για το υπόλοιπο της σεζόν και φυσικά τις εκρήξεις του χαρακτήρα του, που ουσιαστικά ήταν και ο λόγος για να έρθει το... διαζύγιο!

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η λύση του συμβολαίου του. Πιθανότατα μετά τα Χριστούγεννα.

Εν αναμονή... Χατζισαφί!

Στην αναμονή βρίσκονται στον Πανιώνιο όσον αφορά τον Εχσάν Χατζισαφί.

Ως γνωστών ο Ιρανός άσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.

Εφόσον η ομάδα του Πειραιά κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του έμπειρου παίκτη και φυσικά ικανοποιήσει την κυανέρυθρη ΠΑΕ οικονομικά, τότε ο Χατζισαφί θα κάνει το... δρομολόγιο Νέα Σμύρνη - Πειραιάς.

Αν, λοιπόν, τελικά προχωρήσει το θέμα, ο Πανιώνιος θα έχει βγει κερδισμένος αφού και χρήματα στα ταμεία του θα βάλει, χρήματα που έχει μεγάλη ανάγκη και θα αποτελέσουν ανάσα για τον σύλλογο και παράλληλα ουσιαστικά υπάρχει έτοιμη η διάδοχη λύση, καθώς ο Χρήστος Τασουλής αναμένεται να καλύψει το κενό που θα αφήσει (αν αφήσει) ο Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της άμυνας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια