Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χατζισαφί: «Μου έκαναν πόλεμο, δεν έχω προδώσει τον Πανιώνιο»

Για τον Πανιώνιο, τις σχέσεις του με την ομάδα, το δικό του μέλλον, αλλά και το θέμα που προέκυψε με μία ανάρτησή του στο instagram το...

Για τον Πανιώνιο, τις σχέσεις του με την ομάδα, το δικό του μέλλον, αλλά και το θέμα που προέκυψε με μία ανάρτησή του στο instagram το οποίο συνδέθηκε με το ενδεχόμενο μετακίνησης του Μασούντ στην ΑΕΚ, μίλησε ο Χατζισαφί σε ιρανικά ΜΜΕ. Μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος για το τελευταίο ζήτημα, το οποίο και διέψευσε. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποστάρισμα με τις «κίτρινες καρδιές»: «Δεν έκανε κάποια δημοσίευση για να υποστηρίξω τον Μασούντ ή κάποιον άλλον παίκτη. Αυτά τα λένε τα ελληνικά ΜΜΕ που θέλουν να μου προκαλέσουν πρόβλημα. Αλλά θα βρω ποιος έχει πρόβλημα μαζί μου και γιατί».

Για το αν προκλήθηκε πρόβλημα λόγω αυτού και αν διαταράχθηκαν οι σχέσεις του με τους φίλους του Πανιωνίου: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους ή με το κλαμπ. Με υποστηρίζουν. Δεν είμαι προδότης και δεν έχω προδώσει τον Πανιώνιο. Νομίζω πως κάποιοι ήθελαν να διαταραχθούν οι σχέσεις μου με τον κόσμο και την ομάδα και για αυτό τα έγραψαν. Ομως δεν τα κατάφεραν και δεν συνέβη κάτι τέτοιο»

Τι σημαίνουν οι καρδιές «Είναι για το πρωτάθλημα της Σεπαχάν και για τον στρατό. Δεν είχαν καμία σχέση για την ΑΕΚ και τον Μασούντ. Ημουν έκπληκτος που είπαν πως ο Χατζισαφί το έγραψε και το έσβησε μετά. Αν δείτε τα ποσταρίσματα που κάνω είναι πάντα με μπλε και κόκκινες καρδιές, λόγω των χρωμάτων που έχει ο Πανιώνιος».

Για τον Πανιώνιο: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο. Και από όλους τους συμπαίκτες μου. Σε μερικά ματς σταθήκαμε άτυχοι».

Για το ενδιαφέρον που ακούγεται ότι υπάρχει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Συγκαταλέγονται στις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Εχω συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με τον Πανιώνιο και θα δούμε τι μπορεί να συμβεί. Πάντα όμως σε συνεργασία με τον Πανιώνιο. Αν υπάρξει κάποια πρόταση και γίνει αποδεκτή, ίσως έχουμε εξελίξεις».

Κλείνοντας τόνισε πως δεν ξέρει που θα συνεχίσει ο Μασούντ και είπε τα καλύτερα τόσο για εκείνον, όσο και για τον Ανσαριφάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια