Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κορυφαίος προπονητής στη Σερβία ο... κυανέρυθρος Μιλόγεβιτς!

Η απόλυτη βράβευση για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς!  Η περσινή εξαιρετική πορεία που είχε με τον Πανιώνιο στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και η εξίσο...

Η απόλυτη βράβευση για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς! 

Η περσινή εξαιρετική πορεία που είχε με τον Πανιώνιο στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και η εξίσου πολύ καλή φετινή στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, ανέδειξαν τον πρώην τεχνικό του Ιστορικού ως τον κορυφαίο της Σερβίας, ύστερα από σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τη βράβευσή του:

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να τονίσω ότι η περσινή μου χρονιά ως προπονητής ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Καταφέραμε να κάνουμε μία ιστορική επιτυχία με τον Πανιώνιο, ο οποίος εξασφάλισε τη συμμετοχή του για τα προκριματικά του Europa League. Μετά, δέχθηκα πρόταση από την ομάδα που αγαπώ, τον Ερυθρό Αστέρα. Πιστεύω ότι αυτό το βραβείο οφείλεται κυρίως στην προσπάθεια των παικτών μου. Από την άλλη, είμαι πολύ χαρούμενος που φέραμε ξανά τον Ερυθρό Αστέρα εκεί που ανήκει και κερδίσαμε ξανά τους φιλάθλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που μου έδωσε, να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, καθώς από τις ακαδημίες κατάφερα να προπονώ την πρώτη ομάδα. Αυτή, είναι μία πολύ μεγάλη υποχρέωση. Εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά με τους παίκτες μου και ελπίζω να πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από το 2017. Θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σερβίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια