Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θα το κυνηγήσει όσο πάει ο Πανιώνιος...

Την απόφαση να το πάνε όσο πάει είναι στον Πανιώνιο... Οι άνθρωποι του μπασκετικού Πανιώνιου -ως γνωστών- έχουν καταθέσει ένσταση για ...

Την απόφαση να το πάνε όσο πάει είναι στον Πανιώνιο...

Οι άνθρωποι του μπασκετικού Πανιώνιου -ως γνωστών- έχουν καταθέσει ένσταση για τα τελευταία 45 δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας του αγώνα με την Κύμη και ζητούν της επανάληψη τους, «πατώντας» στο δεδικασμένο που υπάρχει από το παιχνίδι της Κηφισιά με το Λαύριο.

Σε εκείνη την περίπτωση, ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων είχε ζητήσει την επανάληψη των τελευταίων 27.5'' του αγώνα που έγινε στις 24/10/15. Ο Αθλητικός Δικαστής αρχικά είχε απορρίψει το συγκεκριμένο αίτημα, η Κηφισιά έκανε έφεση και το ΑΣΕΑΔ τη δικαίωσε και έγιναν τα τελευταία δεύτερα του αγώνα με το Λαύριο στις 18/01/16. Στη συνέχεια το Λαύριο κατέθεσε προσφυγή κατά του κύρους του αγώνα στο αρμόδιο όργανο, αλλά αυτή απορρίφθηκε.

Στον Πανιώνιο είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν στην απόφαση τους για ένσταση και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να περιμένουν όσο χρειαστεί για να δικαιωθούν!

Μάλιστα, κατέθεσαν και παράβολο, ζητώντας επισήμως την επανάληψη των συγκεκριμένων δευτερολέπτων και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δικαιωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια