Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος θα έπρεπε να τυγχάνει καλύτερης αντιμετώπισης»

Τα παραπονά του για την... εχθρική διαιτησία κατά του Πανιωνίου στο παιχνίδι γυναικείου Βόλεϊ με την Θέτις Βούλας, εξέφρασε ο Δημήτρης Χαν...

Τα παραπονά του για την... εχθρική διαιτησία κατά του Πανιωνίου στο παιχνίδι γυναικείου Βόλεϊ με την Θέτις Βούλας, εξέφρασε ο Δημήτρης Χανιωτάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γενικού Αρχηγού του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.:

"Την Τετάρτη 20/12 διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης ο αγώνας για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Pre League, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. – ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ.

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, ενώ περίμεναν να δουν πρωταγωνίστριες στον αγωνιστικό χώρο τις αθλήτριες των δύο ομάδων, διαψεύστηκαν.

Αντί αυτών, την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής Ονοπας, οι αποφάσεις του οποίου στέρησαν από την ομάδα μας το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι από αυτήν την αναμέτρηση.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., ο Σύλλογος που έφερε το άθλημα της Πετοσφαίρισης στην χώρα μας, θα έπρεπε να τυγχάνει καλύτερης αντιμετώπισης.

Ένας Σύλλογος που έχει προσφέρει στον Ελληνικό αθλητισμό και θα συνεχίσει να προσφέρει, ένας Σύλλογος που σε πείσμα όσων τον θέλουν χαμηλά, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να παράγει αθλητές υψηλού επιπέδου.

Ελπίζουμε όσα είδαμε την Τετάρτη να μην επαναληφθούν και η Ομοσπονδία να φροντίσει ώστε οι διαιτητές να δείχνουν σεβασμό στον κόπο των αθλητριών αλλά και τον παραγόντων, επιτρέποντας έτσι στις ομάδες να δείχνουν στους αγωνιστικούς χώρους την αξία τους.

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους και το νέο έτος να φέρει ό,τι καλύτερο για τον αθλητισμό, το βόλεϊ και όλους όσοι ασχολούνται με αυτό.

Δημήτρης Χανιωτάκης
Γενικός Αρχηγός Πανιωνίου Γ.Σ.Σ."

Δεν υπάρχουν σχόλια