Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντομορό: «Εκπλαγήκαμε για όσα ειπώθηκαν με την Ντιναμό Τυφλίδας»

Ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου Ζιλ Ντομορό, μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα της Γαλλίας και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο περιβόητο παιχνί...

Ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου Ζιλ Ντομορό, μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα της Γαλλίας και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο περιβόητο παιχνίδι με την Ντιναμό Τυφλίδας (5-2), αλλά και στον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέο.

«Ειλικρινά δεν είχαμε καμιά σχέση με αυτά. Δεν γνωρίζαμε τίποτα απολύτως. Ήταν ένας αγώνας για τον οποίο προετοιμαστήκαμε όπως σε όλους τους άλλους.

Όλοι είχαν εκπλαγεί με όσα ακούστηκαν. Κάποιοι επιθεωρητές ήρθαν για να πάρουν καταθέσεις από τους παίκτες, αλλά εγώ δεν είχα σχέση. Κάποιοι πέρασαν από ανάκριση, αλλά όπως και να 'χει δεν ξέραμε τίποτα», τόνισε αρχικά στην ιστοσελίδα footballski.fr ο παλαίμαχος αμυντικός προσθέτοντας:

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση υπήρχε φόβος. Αναρωτιόμασταν γιατί συμβαίνει αυτό. Πέρασαν μια-δύο εβδομάδες όπου υπήρχε μια μικροσύγχυση. Ήταν τεταμένη η κατάσταση».

Ο Ζιλ Ντομορό δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τότε μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου, Αχιλλέα Μπέο.

«Ήταν πολύ ωραίος τύπος, αλλά έπρεπε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, κάτι που ήταν απίθανο γιατί για παράδειγμα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονταν σε υψηλότερο επίπεδο από εμάς.

Έπρεπε όμως πνευματικά να είσαι πολύ δυνατός. Δεν ήταν εύκολο για όλους και βάζω και τον εαυτό μου. Όταν ήρθα στην ομάδα ήταν πολύ ευγενικός. Όταν όμως χάναμε ήταν διαφορετικός και στα αποδυτήρια μας προσέβαλλε.

Θα έπρεπε να είσαι δυνατός για να συνεχίσεις. Κάποιοι παίκτες εγκατέλειψαν την ομάδα μετά από τέσσερις μήνες. Δεν μπορούσαν να παίξουν περισσότερο. Ήταν πολύ φοβισμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια