Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξανά το χέρι στην τσέπη η ΠΑΕ...

Με πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ η ΠΑΕ Πανιώνιος, για την συμπεριφορά τ...

Με πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ η ΠΑΕ Πανιώνιος, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι σχετικές αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος:

Α) ΠΑΕ Α.Ε.Λ., Ηλία Φυντάνη (βοηθό προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 9/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά του κ. Η. Φυντάνη καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στον Η. Φυντάντη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) της ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα. Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ξάνθη, Ιωάννη Παπαδημητρίου (τεχνικό διευθυντή) : «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 9/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά του κ. Ι. Παπαδημητρίου: Επιβάλλει στον Ι. Παπαδημητρίου τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα. Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ Ξάνθη χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 9/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 9/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 10/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/17/2481902 από 11-12-2017 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια