Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τελειώνει με Μασούντ - Οικονόμου

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Μασούντ - Οικονόμου για τον Πανιώνιο. Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται σε υποχρεωτική...

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Μασούντ - Οικονόμου για τον Πανιώνιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται σε υποχρεωτική άδεια, θεωρείται πλέον απίθανο να ξαναφορέσουν την κυανέρυθρη φανέλα.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο ατζέντης Ρέζα Φαζέλι, ο οποίος εκπροσωπεί τον Μασούντ, ώστε να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και ουσιαστικά να ολοκληρωθεί η συνεργασία του πελάτη του με τον Πανιώνιο.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν υπάρξει ήδη οι βασικές επαφές και όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσουν στο "διαζύγιο", το οποίο αναμένεται να έρθει αναίμακτα τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον Μασούντ, με τις δύο πλευρές να διατηρούν τις πολύ καλές σχέσεις τους.

Έτσι, λοιπόν, Πανιώνιος και Μασούντ αναμένεται να πουν... αντίο, με καλές συνθήκες και για τις δύο πλευρές.

Στον ίδιο δρόμο βρίσκεται ουσιαστικά και η περίπτωση του Βαγγέλη Οικονόμου. Ο Πανιώνιος και η πλευρά του ποδοσφαιριστή προχωρούν στην λύση της συνεργασίας τους και όπως όλα δείχνουν το "διαζύγιο" θα είναι συναινετικό,

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οι κυανέρυθροι θα κινηθούν για να ενισχύσουν το ρόστερ και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ως στόχο να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες.

Η ομάδα του Γρηγορίου έχει ως προτεραιότητα να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου (δεκάρι) και ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Γεσίλ, Ντουρμισάι. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί ένας αμυντικός μέσος και ένα σέντερ μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια