Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλη νίκη με ανατροπή!

Συνεχίζει στον δρόμο των επιτυχίων η Κ20 του Ιστορικού. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν εκτός έδρας με 4-3 της Κέρκυρας, στο εξ' αναβολή...

Συνεχίζει στον δρόμο των επιτυχίων η Κ20 του Ιστορικού.

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν εκτός έδρας με 4-3 της Κέρκυρας, στο εξ' αναβολής παιχνίδι, και έτσι η ομάδα του Κοροπούλη πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και επέστρεψε στην πρώτη πεντάδα με τη λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

 Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφού ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και ουσιαστικά ήταν μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Η Κέρκυρα αιφνιδίασε και κατάφερε να προηγθεί 2-0 με τέρματα στο 23' και στο 29'. Νωρίτερα ο Τριανταφύλλου απέκρουσε πέναλτι στο ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα.

Η απάντηση ήρθε από τον... συνήθη ύποπτο Μαχαίρα στο 40', ο οποίος με πλασέ αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Σουσώνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός ήταν καταιγιστικός και με ηγέτες του Αποστόλου, Μαχαίρα, οι οποίοι σε κάθε επίθεση αναστάνωναν την αντίπαλη άμυνα, πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή.

Στο 53' ο Αποστόλου "χόρεψε" την άμυνα της Κέρκυρας και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Ο Μαχαίρας εκτέλεσε το πέναλτι εύστχοα και ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 62' ο Μιτζάλι, που είχε μπει ένα λεπτό νωρίτερα στο παιχνίδι, με ψύχραιμο πλασέ, μετά από ενέργεια του Αποστόλου, σκόραρε και έκανε το 2-3!

Έντεκα λεπτά αργότερα (73') ο πολύ δραστήριος και εξαιρετικός Μαχαίρας έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και πήρε το πέναλτι από τον ανήμπορο να αντιδράσει αμυντικό που τον μάρκαρε. Ο ίδιος το εκτέλεσε, ξανά εύστοχα και "έγραψε" το 2-4!

Η Κέρκυρα απλά κατάφερε να μειώσει σε 3-4 στο 85', με τον Πανιώνιο να παίρνει την μεγάλη νίκη!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Τριανταφύλλου, Φλαμπούρης (52' Γρηγορόπουλος), Καλαμάρης, Μητσιογιάννγς, Αγγελης, Αντζελι, Τσακυργιάννης (61' Μιτζάλι), Τσιντώνης (75' Φιλων), Αποστόλου, Σουσώνης, Μαχαίρας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια